ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θουμπιθαρέτα: "Θα στείλουμε γιατρό να δει τον Νεϊμάρ"

BARCELONA, SPAIN - MAY 15:  Director Football Sports Area Andoni Zubizarreta gives a speech during the farewell press conference as Puyol leaves FC Barcelona at the Auditorium 1899 on May 15, 2014 in Barcelona, Spain. (Photo by Miguel Ruiz/FC Barcelona via Getty Images)
BARCELONA, SPAIN - MAY 15: Director Football Sports Area Andoni Zubizarreta gives a speech during the farewell press conference as Puyol leaves FC Barcelona at the Auditorium 1899 on May 15, 2014 in Barcelona, Spain. (Photo by Miguel Ruiz/FC Barcelona via Getty Images) FC BARCELONA VIA GETTY IMAGES

Ο Άντονι Θουμπιθαρέτα αποκάλυψε ότι η Μπαρτσελόνα θα στείλει δικό της γιατρό προκειμένου να αξιολογήσει τον τραυματισμό του Νεϊμάρ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Άντονι Θουμπιθαρέτα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου αποκάλυψε ότι οι "μπλαουγκράνα" θα στείλουν δικό τους γιατρό να αξιολογήσει την κατάσταση του Νεϊμάρ, ο οποίος θα χάσει τη συνέχεια του Μουντιάλ μετά τον τραυματισμό που του προκάλεσε ο Κολομβιανός αμυντικός, Καμίλο Σούνιγα.

"Η Μπαρτσελόνα θα στείλει ένα γιατρό για να τον δει και να αξιολογήσει την κατάστασή του. Θα έχουμε τον Νεϊμάρ πολλά χρόνια, ακόμη και εάν δεν συνεχίσει να παίζει στο Μουντιάλ.", δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα για την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της "σελεσάο" με την Κολομβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ