ΠΑΟΚ

Θλάση στη γάμπα ο Λάζαρ

Θλάση στη γάμπα ο Λάζαρ

Ο Λάζαρ τέθηκε οριστικά νοκ άουτ για τη ρεβάνς με τη Σάλκε. Προπονήθηκαν κανονικά Βούκιτς, Σπυρόπουλος, Ποζαντζίδης

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για θλάση (α΄ βαθμού που θα τον αφήσουν περίπου δέκα μέρες εκτος προπονήσεων) στη γάμπα για τον Λάζαρ μετά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και έτσι ο Ρουμανος δεν θα είναι στη διάθεση του Στέφενς για το ματς με τη Σάλκε την Τρίτη.

Ο Λάζαρ ακολούθησε προγραμμα θεραπείας όπως και ο Λόρενς. Αντίθετα, προπονήθηκαν κανονικά οι Σπυρόπουλος, Βούκιτς και Ποζαντζίδης.

Η προπόνηση ήταν μικρής διάρκειας και χαμηλής επιβάρυνσης, όπως είναι λογικό μετά το ιδιαίτερα επιβαρυντικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών και ενόψει του αγώνα της Τρίτης εναντίον της Σάλκε.

"Η ευκαιρία σας με Σάλκε"

Την ευκαιρία να αναλύσει λάθη και παραλείψεις που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είχε ο Χουμπ Στέφενς, με τη βοήθεια βίντεο, πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στους παίκτες του, στάθηκε κυρίως στην έλλειψη οργάνωσης απέναντι στην καλά στημένη ομάδα του Αγρινίου, κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Όμως, επιχείρησε να αλλάξει σελίδα και να στρέψει το ενδιαφέρον των παικτών του στη ρεβάνς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε. "Έχετε μία μεγάλη ευκαιρία να μπείτε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ" τόνισε χαρακτηριστικά προτρέποντας, ουσιαστικά, τους παίκτες του να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν στον αγώνα της Τούμπας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ