ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: ''Στα τέσσερα πέναλτι ας δίνουν ένα''

Θεοδωρίδης: ''Στα τέσσερα πέναλτι ας δίνουν ένα''
Θεοδωρίδης, Μαρινάκης INTIME SPORTS

Στο διαφορετικό πρόσωπο που έδειξε με τον Εργοτέλη ο Ολυμπιακός, σε σχέση με εκείνο απέναντι στην ΑΕΚ, στάθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Τι είπε για τη διαιτησία του Παπαπέτρου.

Αρχικά ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είπε: ''Απόψε ήταν ο πραγματικός Ολυμπιακός. Όχι ο Ολυμπιακός της Τετάρτης, καμία σχέση. Παρόλο που κάναμε πάλι ροτέισον, δηλαδή άλλαξε παίκτες ο προπονητής, γιατί όπως ξέρετε έχουμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε να παίξουμε στο Κίεβο για το Γιουρόπα Λιγκ και εν συνεχεία παίζουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ακριβώς μετά δυο μέρες. Λοιπόν, το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ βαρύ για την ομάδα. Ήταν ένας άλλος Ολυμπιακός, καμία σχέση δεν είχε με τον Ολυμπιακό της Τετάρτης. Μπορούσε το παιχνίδι να λήξει με αστρονομικό σκορ. Από τύχη και από τις καλές επεμβάσεις του τερματοφύλακα διατηρήθηκε στο 3-0''.

Κατέληξε λέγοντας: ''Δεν σχολιάζω τα πέναλτι. Δεν μας ενδιαφέρουν τα πέναλτι. Αν γίνονται 3-4, ας δίνουνε το ένα οι διαιτητές. Δεν μας πειράζει. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα πάει πολύ καλά και έξω στο Κίεβο, θα παίξει οργανωμένα, θα παίξει για να κερδίσει. Γιατί εμείς πάμε σε όλα τα ματς για να κερδίσουμε και το εννοώ αυτό που λέω. Παιχνίδι με παιχνίδι θα σχολιάζουμε. Ευχαριστήθηκε σήμερα όλος ο κόσμος όπως είδατε, αποθέωσε τους παίκτες και τον προπονητή''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ