ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Είμαστε αγανακτισμένοι με την διαιτησία"

Θεοδωρίδης: "Είμαστε αγανακτισμένοι με την διαιτησία"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο δεν θέλησε να πει τίποτα για το παιχνίδι καθώς ήταν εκτός εαυτού με την διαιτησία στο ματς και το πρώτο γκολ που κακώς δεν ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Με τους διαιτητές του αγώνα και συγκεκριμένα τον δεύτερο βοηθό Γιώργο Σταυρουλάκη τα είχε ο αρχηγός του Παναιτωλικού, Γιώργος Θεοδωρίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ο έμπειρος μέσος υποστήριξε πως άπαντες στην ομάδα του Αγρινίου είναι αγανακτισμένοι και τόνισε ότι το γκολ που κακώς μέτρησε γιατί ήταν οφσάιντ σαφώς και επηρέασε την αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της "NOVA":

"Μας έχουν πει να μην μιλάμε για την διαιτησία αλλά δεν πάει άλλο. Είμαστε αγανακτισμένοι. Τι να πούμε για το παιχνίδι όταν μπαίνει ένα γκολ που είναι οφθαλμοφανές οφσάιντ τουλάχιστον δυο μέτρα και το έχουν δει όλοι και με αυτό ο αντίπαλος παίρνει προβάδισμα στο σκορ. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό το πράγμα με την διαιτησία δεν πάει άλλο. Είμαστε μια καλή ομάδα, πιο καλή από τον αντίπαλο μας αλλά είδατε πόσο κακή επιρροή έχουν αυτά τα πράγματα με την και με τον συγκεκριμένο επόπτη δεν είναι τυχαία όλα αυτά" .

Αιχμές και από Μπελεβώνη

Αιχμές για την διαιτησία άφησε και ο γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού, Μάκης Μπελεβώνης, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενώ ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Χάβος στο πλαίσιο διαμαρτυρίας της ομάδας του Αγρινίου δεν παρέστη στην συνέντευξη Τύπου.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου υποστήριξε:

«Εμείς παλεύουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν θα αλλάξουν αυτά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν. Εμείς με ποδοσφαιρικό τρόπο και πεντακάθαρο θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ