ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θέμα και στη FIFA το τέλος του Ρανιέρι

Θέμα και στη FIFA το τέλος του Ρανιέρι
INTIME SPORTS

Το επικείμενο τέλος στη συνεργασία της ΕΠΟ με τον Κλάουντιο Ρανιέρι βρίσκεται στα κεντρικά θέματα της ιστοσελίδας της FIFA. Βέβαια, κάνει λόγο για ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, που τέτοια δεν υπάρχει.

Οι "τίτλοι τέλους" στη συνεργασία ανάμεσα σε ΕΠΟ και Κλάουντιο Ρανιέρι δεν έχουν πέσει επίσημα, αλλά είναι θέμα χρόνου. Η ενημέρωση που υπάρχει, αναφέρει πως ο Ιταλός προπονητής συναντήθηκε με τον Γιώργο Σαρρή, τα είπαν σε φιλικό κλίμα και αποφάσισαν έναντι ενός ποσού αποζημίωσης αρκετά πιο μικρού από το 1,6 εκ. ευρώ να πάρουν "διαζύγιο".

Η είδηση αυτή παίζει ψηλά και στο σάιτ της FIFA, που πάει ένα βήμα παραπέρα το θέμα. Συγκεκριμένα αναφέρει ως δεδομένη την αποχώρηση του Ρανιέρι και μιλάει για ανακοίνωση, που τέτοια δεν υπάρχει από πλευράς ΕΠΟ. Το ρεπορτάζ λέει πως ο προπονητής της Εθνικής θα απομακρυνθεί και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα.

Πάντως, το θέμα παίζει πολύ ψηλά στην κεντρική σελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Το όνομα της Εθνικής και ο Ρανιέρι δεν περνούν στα... ψιλά και σίγουρα αποτελεί σημαντική είδηση μια ημέρα μετά το κάζο από τα Νησιά Φερόε στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Θέμα και στη FIFA το τέλος του Ρανιέρι
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ