ΜΙΛΑΝ

Θέλουν τον Μπρούνο Φερνάντες οι "Ροσονέρι"

Θέλουν τον Μπρούνο Φερνάντες οι "Ροσονέρι"
Μπρούνο

Κοντά στον τερματοφύλακα της Φλαμένγκο Μπρούνο Φερνάντες βρίσκεται η Μίλαν σύμφωνα με δημοσιεύματα

Με τον Ντίντα να περνάει ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, με αποκορύφωμα το αστείο γκολ που δέχθηκε από τον Καμπιάσο στο ντέρμπι με την Ίντερ, η διοίκηση της Μίλαν ψάχνει εδώ και καιρό τον αντικαταστάτη του παίκτη. Οι ποδοσφαιριστές που ακούγονται μέχρι στιγμής είναι Φρέι, Γκόμες, Ντόνι και Άρτουρ Μπόρουκ, σε αυτούς προστέθηκε και ο Μπρούνο Φερνάντες της Φλαμένγκο.
Ο τερματοφύλακας της Βραζιλιάνικης ομάδας φαίνεται να είναι στο στόχαστρο της Μίλαν εδώ και καιρό με τον σκάουτερ των “Ροσονέρι” Λεονάρντο να τον παρακολουθεί στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Ο 23χρονος παίκτης είναι δανεικός στην Φλαμένγκο από την Ατλέτικο Μινέιρο και έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις επιδώσεις του, έτσι σε ένα από τα ταξίδια του ο Λεονάρντο δεν αποκλείεται να κλείσει την μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στην Ιταλία αγωνίζονται πολλοί Βραζιλιάνοι τερματοφύλακες όπως ο Ζούλιο Σέζαρ της Ίντερ, ο Ντόνι της Ρόμα και ο Ρουμπίνιο της Τζένοα. Αν έρθει ο Μπρούνο δύσκολα θα νιώσει μοναξιά.




TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ