ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Θέλουν τον κόσμο... κοντά

Θέλουν τον κόσμο... κοντά
Λεβαδειακός

Γενική είσοδος 15 ευρώ, έβαλαν οι ιθύνοντες του Λεβαδειακού στο ματς "κλειδί" για την συνέχεια με τον Εργοτέλη

Αρχή γενομένης από την αναμέτρηση "φωτιά" όπως την χαρακτηρίζουν άπαντες στην Βοιωτία, οι "πράσινοι" θέλουν εναντίον του Εργοτέλη, την θερμή συμπαράσταση των οπαδών τους για να βοηθήσουν στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών οι οποίοι είναι απολύτως απαραίτητοι.
Ο κ. Κομπότης και το υπόλοιπο Δ.Σ. αποφάσισαν για τον λόγο αυτό, στο Κυριακάτικο ματς να υπάρχει γενική είσοδος 15 €, ενώ θα λειτουργήσει για μια ακόμα φορά η μαθητική κερκίδα.

" Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους της πόλης μας να δώσουν βροντερό παρόν την Κυριακή και να βοηθήσουν με τη "δύναμή" τους την ομάδα να νικήσει και να κατακτήσει τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς" αναφέρει σχετικά το μήνυμα της διοίκησης.

Αγωνία για τρεις

Η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα με τους Κρητικούς συνεχίζεται Σε φουλ ρυθμούς και ο τεχνικός της ομάδας κ. Βασίλιεφ περιμένει με αγωνία τους Ρούσεφ, Σίσιτς και Πιέτρ οι οποίοι ακολούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα αν θα προπονηθούν σήμερα για να τους έχει στην διάθεσή του εναντίον του Εργοτέλη.






TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ