ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Θέλει τον Ντάγκλας Κόστα για αντι Ρονάλντο(vids)

Θέλει τον Ντάγκλας Κόστα για αντι Ρονάλντο(vids)
Ντάγκλας

Τον 18χρονο άσο της Γκρέμιο Ντάγκλας Κόστα θέλει να φέρει στην Γιουνάιτεντ ο Άλεξ Φέργκιουσον

Η σχεδόν βέβαιη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης έχει αφήσει "γυμνά" τα άκρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ψάχνει να βρει έναν ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Πορτογάλο άσο.
Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι "κόκκινοι διάβολοι" εξετάζουν την περίπτωση του 18χρονου άσου της Γκρέμιο Ντάγκλας Κόστα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα του και διεθνής με την Βραζιλία κάτω των 20 ετών.

Αρχικά η Γιουνάιτεντ ζήτησε να δοκιμάσει τον 18χρονο ποδοσφαιριστή για λίγες εβδομάδες, με την Γκρέμιο να αρνείται το αίτημα των Άγγλων. Στην συνέχεια έγινε μια πρόταση περίπου στα 8 εκ. ευρώ, τα οποία όμως θεωρήθηκαν πολύ λίγα. Ο Ντάγκλας δεσμεύεται με συμβόλαιο εως το 2013, ενώ υπάρχει και ρήτρα βάση της οποίας όποια ομάδα θέλει να πάρει τον ταλαντούχο παίκτη θα πρέπει να προσφέρει κοντά στα 35 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα οι σκάουτερ της Γιουνάιτεντ έδωσαν το πράσινο φως για να αποκτηθεί ο 18χρονος Βραζιλιάνος, και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες για γίνει μια πρόταση που θα αγγίζει τα 24 εκ. ευρώ.

Ο Ντάγκλας κάνει τα... μαγικά του














TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ