ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τέλος ο Τέβες από τους "μπέμπηδες"

Τέλος ο Τέβες από τους "μπέμπηδες"
τέβες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε τις φήμες και ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κάρλος Τέβες από την ομάδα.

Η διοίκηση των "μπέμπηδων" πρότεινε πενταετές συμβόλαιο στον Αργεντίνο επιθετικό πληρώνοντας τα 25 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζεται για την μεταγραφή του. Παρόλο αυτά, η αβεβαιότητα του χρόνου συμμετοχής που θα έχει την ερχόμενη σεζόν, ανάγκασαν τον Τέβες να πει αντίο στο "Ολντ Τράφορντ".
" Μετά από συνομιλίες που είχαμε με τους συμβούλους του Κάρλος Τέβες, η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ ανακοινώνει ότι ο Τέβες δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα. Ο σύλλογος συμφώνησε να πληρώσει την οψιόν του παίκτη και πρόσφερε στον Τέβες πενταετές συμβόλαιο το οποίο θα τον έκανε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες.

Ο σύμβουλος του παίκτη, δυστυχώς, μας ενημέρωσε ότι παρά την επιτυχία που είχε με την Μάντσεστερ δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο. Η Μάντσεστερ θέλει να ευχαριστήσει τον Τέβες για τις υπηρεσίες του και του εύχεται καλή τύχη

", αναφέρει η ανακοίνωση των πρωταθλητών Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Σίτι γίνεται το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Τέβες και ακολουθούν οι Τσέλσι και Λίβερπουλ.

Η προοπτική να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Τέβες, που είχε χάσει την θέση του στην βασική 11άδα, παρά τα 15 γκολ στο ενεργητικό του με την Μάντσεστερ την περσινή σεζόν.

Τον Αργεντίνο δεν τον συγκίνησε ούτε η καθολική αναγνώριση του κόσμου και πολλές φορές εξέφρασε το παράπονό του για τον παραγκωνισμό που νιώθει στους "μπέμπηδες".






TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ