ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει τον Κανιθάρες η Φλουμινένσε

Θέλει τον Κανιθάρες η Φλουμινένσε
Κανιθάρες

Έτοιμη να φέρει τον Σαντιάγκο Κανιθάρες στην Φλουμινένσε είναι η διοίκηση του συλλόγου της Βραζιλίας

Η Φλουμινένσε ετοιμάζεται για το ξεκίνημα της νέας σεζόν που θα την βρει να αγωνίζεται εκτός του πρωταθλήματος, και στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Έτσι η διοίκηση του συλλόγου ψάχνει έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία και στις δυο διοργανώσεις.
Ο προπονητής της Βαλένθια Ρόλαντ Κούμαν έχει πει ότι δεν υπολογίζει τον Κανιθάρες μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως και τους Αλμπέλδα και Ανγκούλο, με την δικαιολογία ότι θέλει να χτίσει την ομάδα από την αρχή ανανεώνοντας την σε έμψυχο δυναμικό.

Έτσι πολλές ομάδες από την Ισπανία έχουν αρχίσει να δείχνουν το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή, με την Φλουμινένσε όμως να κάνει και επισήμως γνωστή την πρόθεση της για μετακίνηση του Κανιθάρες στην ομάδα τους. Ο προπονητής της Βραζιλιάνικης ομάδας Ρενάτο Γκαούτσο δήλωσε ότι ο 38χρονος πορτιέρο είναι η μια από τις δυο επιλογές που έχουν.

“Θέλουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα που θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Δυο είναι τα ονόματα που εξετάζουμε μέχρι στιγμής, αυτό του Σαντιάγκο Κανιθάρες από την Βαλένθια, και αυτό του Φάμπιο Κόστα από την Σάντος”.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ