ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τόνι:"Έιχα συμφωνήσει με την Μίλαν το καλοκαίρι"

Τόνι:"Έιχα συμφωνήσει με την Μίλαν το καλοκαίρι"
Τόνι

Την είδηση ότι είχε υπογράψει προσύμφωνο με την Μίλαν το καλοκαίρι αποκάλυψε ο Λούκα Τόνι σε συνέντευξή του

Ο Ιταλός στράικερ ήρθε στην Μπάγερν το καλοκαίρι από την Φιορεντίνα και μέχρι στιγμής πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις πετυχαίνοντας μάλιστα και 9 τέρματα. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί κάποιος μεγάλος Ιταλικός σύλλογος δεν ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του το καλοκαίρι, παρότι πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη.
“Όλοι γνωρίζετε πλέων το ενδιαφέρον της Ίντερ και της Γιουβέντους για το πρόσωπο μου δυο χρόνια πριν, παρόλα αυτά η ομάδα που παραλίγο να καταλήξω ήταν η Μίλαν, καθώς είχαμε υπογράψει προσύμφωνο προτού πάω στην Μπάγερν. Ακόμα και η Ρόμα με προσέγγισε στο παρελθόν όταν ήταν εκεί ο Λοντιτζιάνι”, είπε ο Τόνι.

Ο Τόνι δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα τεκταινόμενα στην Ιταλία και το πρωτάθλημα εκεί, ενώ έκανε και προβλέψεις για το πια ομάδα πιστεύει ότι θα στεφτεί πρωταθλήτρια.

“Η Ίντερ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος σύλλογος του Καμπιονάτο να την σταματήσει. Επίσης να αναφέρω ότι στο ντέρμπι με την Μίλαν φάνηκε καθαρά ότι έχει περισσότερες λύσεις στον πάγκο, ενώ έχουν και τον καλύτερο ίσως παίκτη στην Ευρώπη, τον Ιμπραΐμοβιτς, κατά την γνώμη μου είναι ανώτερος του Κακά”.


Ο Τόνι φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, όπως και για τις φιλοδοξίες του για την Διοργάνωση.

“Ευτυχώς για εμάς έχουμε ένα προπονητή που ακούει στο όνομα Ντοναντόνι και μας βοήθησε πολύ έτσι ώστε να θυμίζουμε την Ιταλία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ελπίζω ότι όταν θα παίξουμε το τελευταίο ματς του γκρουπ μας με την Γαλλία θα έχουμε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση”.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ