ΑΕΚ

Θέλει ποιότητα στη θέση του φορ

Θέλει ποιότητα στη θέση του φορ

Σε αναζήτηση επιθετικού που θα διαθέτει έφεση στο σκοράρισμα και θα έχει και προοπτικές βρίσκονται στην Ένωση που παράλληλα θέλουν να καλύψουν και τα κενά που υπάρχουν στα άκρα της ομάδας

Η ΑΕΚ δεν αναζητά μόνο έναν επιθετικό αλλά άλλους τέσσερις το λιγότερο έτσι ώστε μαζί με τον Παυλή που παρέμεινε να εμφανιστεί πλήρης στην κορυφή της επίθεσης.

Ωστόσο για τους ανθρώπους της Ένωσης σημασία δεν έχει η ποσότητα μόνο αλλά πρωτίστως η ποιότητα. Και έτσι ποιοτικός θα πρέπει να είναι κι ο επιθετικός που ψάχνουν στην ομάδα.

Πέρα από τις εγχώριες επιλογές που ακούν στα ονόματα Μανιάς, Ντακόλ και Καλαντζής στην Ένωση κοιτάνε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας προκειμένου να βρουν εκεί τον κατάλληλο παίκτη που θα σκοράρει ανελλιπώς και θα έχει προοπτικές φυσικά για το μέλλον.

Αλλά και για τα άκρα της επίθεσης αναζητούνται ποδοσφαιριστές εκεί που ειδικά είναι εντελώς γυμνή η ΑΕΚ μετά και τη πολύμηνη απουσία του Καλογέρη από τα γήπεδα.

Τα νέα σενάρια ήθελαν ενδιαφέρον της ομάδας για τον Αραβίδη του Πανιωνίου ωστόσο ο παίκτης φέρεται να συζητά με τον ΠΑΟ καθώς επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται σ’ ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα απ’ ότι είναι η Γ’ Εθνική.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ