ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει Ολλανδία ο Σερέρο

Θέλει Ολλανδία ο Σερέρο
Τουλάνι Σερέρο

Δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή του Τουλάνι Σερέρο στον Παναθηναϊκό, καθώς ο 23άχρονος άσος έχει ως προτεραιότητα το ολλανδικό πρωτάθλημα

Το όνομα του Σερέρο ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα για τον Παναθηναϊκό, μιας και ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθεί να τον κλείσει με τη μορφή δανεισμού από τον Άγιαξ.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι εύκολα αφού ο Σερέρο φαίνεται πως δεν "καίγεται" να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Δημοσίευμα στη Νότιο Αφρική αναφέρει ότι στον Άγιαξ έχουν ως προτεραιότητα την πώληση του ποδοσφαιριστή και όχι τον δανεισμό, κι αν δεν συμβεί αυτό τότε θα συνεχίσει κανονικά στην πρώτη ομάδα.

Ο Σερέρο ανανέωσε με τον "Αίαντα" για δύο χρόνια και όπως αναφέρουν "πηγές" από το περιβάλλον του παίκτη οι πιθανότητες να έρθει στην Ελλάδα έστω και ως δανεικός είναι ελάχιστες, ενώ δεν συζητάμε το ενδεχόμενο της απόκτησης του με μεταγραφή καθώς κοστολογείται περίπου 2 εκ. ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι Νοτιοαφρικανοί, τον Απρίλιο ο Σερέρο είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μαρκ Όφερμαρς και τον προπονητή, Φρανκ Ντε Μπουρ, όπου τον έπεισαν να επεκτείνει την συνεργασία του με τον Ολλανδικό σύλλογο, τονίζοντας στον 23χρονο μέσο ότι θεωρούν πως θα είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ