ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε ο Μινχ στον Παναθηναϊκό

Προτάθηκε ο Μινχ στον Παναθηναϊκό
Μινχ

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μινχ, προτάθηκε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο "τριφύλλι", όμως η περίπτωση του απορρίφθηκε

Ο Μάρκους Μινχ είναι ένα από τα κορυφαία αριστερά μπακ που ήρθαν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό τα τελευταία είκοσι χρόνια, έχοντας πίσω του σπουδαία καριέρα στο γερμανικό πρωτάθλημα (κατέκτησε το νταμπλ με τους πράσινους το 2004).

Με το που έληξε η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, όμως, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του στην ηλικία των 33 ετών.

Κι ενώ πολλοί πίστευαν πως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο, εκείνος προτίμησε να ασχοληθεί με τη δεύτερη του αγάπη και αναφερόμαστε στα άλογα και τις ιπποδρομίες.

Παρότι πριν κάποια χρόνια δήλωσε πως δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά με το "τόπι", φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και προσπάθησε να συνδυάσει την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μινχ προτάθηκε στους πράσινους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, όμως απορρίφθηκε λόγω της μακράς απουσίας του από τα τεκταινόμενα.

Δεν αποκλείεται ωστόσο μία συνεργασία στο μέλλον μεταξύ των δυο πλευρών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ