PREMIER LEAGUE

Θέλει να παραμείνει στην Τότεναμ ο Ντεφόε

Θέλει να παραμείνει στην Τότεναμ ο Ντεφόε
Ντεφόε

Να παραμείνει στην Τότεναμ δήλωσε ότι θέλει ο Άγγλος επιθετικός της ομάδας Ζερμέν ΝτεΦόε

Παρά τα δημοσιεύματα που υπήρχαν και ήθελαν τον Ζερμέν ΝτεΦόε να αποχωρεί από την Τότεναμ τον Ιανουάριο, ο ίδιος με δηλώσεις του έρχεται να τους διαψεύσει όλους και μάλιστα λέει ότι θέλει να παραμείνει για πάντα στην ομάδα.
Το συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού που πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του με την Μάντσεστερ Σίτι τελειώνει το 2009, χωρίς να του έχει γίνει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους.

“Εάν κάτσεις κάτω και δεις τον τρόπο που σκέφτονται όλοι οι ποδοσφαιριστές σήμερα τότε σου περνάει η εξής ιδέα από το μυαλό: γιατί να μην μείνεις για πάντα σε ένα σύλλογο και να γίνεις ο παίκτης σύμβολο; Είναι μια καλή ερώτηση που έκανα στον εαυτό μου”.

“Έχω ακούσει διάφορα όλο αυτό το διάστημα όσο αφορά το συμβόλαιο μου και το αν είμαι ευχαριστημένος εδώ, ξέρετε κάτι; αν δεν μου άρεσε εδώ θα είχα φύγει αρκετό καιρό τώρα. Θέλω να μείνω όσα περισσότερα χρόνια μπορώ”.

“Είχα πει κάποια πράγματα πιο παλιά όταν ήμουν πιο νέος αλλά μεγάλωσα, οι οπαδοί με στηρίζουν ακόμα και όταν δεν παίζω, μου δείχνουν μια αγάπη που δεν έχω ξανανιώσει και θέλω να μείνω για να την ανταποδώσω. Όλοι μου οι φίλοι είναι εδώ στην πόλη, όλη μου η ζωή γενικά οπότε καταλαβαίνεται τα αισθήματα μου ποια είναι”.






TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ