ΤΣΕΛΣΙ

Θέλει να μείνει ο Λάμπαρντ

Θέλει να μείνει ο Λάμπαρντ
Λάμπαρντ-Τσέλσι

Την αποκάλυψη ότι ουδέποτε ο Άγγλος μέσος απέρριψε πρόταση των "μπλε" για νέο συμβόλαιο συνεργασίας, έκανε ο μάνατζερ του παίκτη

Ο Στιβ Κάτνερ, μάνατζερ του Λάμπαρντ, τόνισε με κατηγορηματικότητα ότι δεν έχει λάβει χώρα καμία συζήτηση ανάμεσα στον διεθνή Άγγλο μέσο και τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Πίτερ Κένιον, αναφορικά με το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών, προσθέτοντας ότι επιθυμία του Λάμπαρντ είναι να τελειώσει την καριέρα του στους "μπλε".
"Οι τρεις μας δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουμε κάποια συζήτηση. Δεν υπήρξε κάποια στιγμή που και οι τρεις μας να είμαστε ελεύθεροι, καθώς ο Φρανκ είναι σε διακοπές και ο Πίτερ είναι εκτός Αγγλίας.

Όμως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο Φρανκ έχει δηλώσει πάντα ότι θέλει να μείνει στην Τσέλσι για το υπόλοιπο της καριέρας του.



Θα ενσωματωθεί την ερχόμενη εβδομάδα με την ομάδα τη Τσέλσι και θα αφοσιωθεί απόλυτα στην ομάδα, όπως κάνει πάντα. Δεν υπάρχει καμία βιασύνη", τόνισε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του παίκτη.

Υπενθυμίζεται ότι για την απόκτηση του Λάμπαρντ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, που αναζητούν έναν παίκτη που θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.




TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ