ΤΣΕΛΣΙ

Εγκώμια Μουρίνιο για Σίντγουελ

Εγκώμια Μουρίνιο για Σίντγουελ
New Image

Την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Στιβ Σίντγουελ από τη Ρέντινγκ εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, χαρακτηρίζοντάς τον ως μία σημαντική προσθήκη για το ρόστερ της Τσέλσι

"Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει. Είναι ένας παίκτης με σωστή νοοτροπία, καλοδεχούμενος στα αποδυτήρια και στη φιλοσοφία μας.

Είναι Άγγλος παίκτης με αγγλική νοοτροπία, απόλυτα προσαρμοσμένη στην Πρέμιερσιπ, ο οποίος είχε απόλυτα επιτυχημένη θητεία στην Ρέντινγκ",

τόνισε με δηλώσεις του ο Πορτογάλος στο επίσημο κανάλι των "μπλε" για να συμπληρώσει:

"Εύχεται νέα πράγματα για την καριέρα του, το να παίξεις σε μία μεγάλη ομάδα και να κατακτάς τίτλους είναι ένα όνειρο για κάθε νέο παίκτη, οπότε ναι, είναι ένας παίκτης που ήθελα, και για αυτό το λόγο εισηγήθηκα στο διοικητικό συμβούλιο να τον αποκτήσουμε".

Πέρα από τον Σίντγουελ, οι Λονδρέζοι έχουν ήδη προσθέσει στο ρόστερ τους δύο παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από τις ομάδες τους, τους Ταλ Μπεν Χαίμ και Κλαούντιο Πιζάρο, όμως ο Μουρίνιο επιμένει ότι δεν έχει κάποιον περιορισμό από το διοικητικό συμβούλιο αναφορικά με το μπάτζετ για τις μετεγγραφές.

"Κανείς από το συμβούλιο δεν μου είπε, Ζοσέ πρέπει να φέρεις μόνο παίκτες που έχουν λύσει τα συμβόλαιά τους με τις ομάδες τους, επειδή δεν έχουμε χρήματα να ξοδέψουμε.

Πιστεύω ότι δεν είναι καλό να φέρνουμε μόνο ελεύθερους παίκτες, όταν μάλιστα αυτοί δεν κάνουν τη διαφορά



Ο σκοπός είναι να φέρνουμε καλούς παίκτες. Αν ο μοναδικός λόγος που τους φέρνεις είναι γιατί είναι ελεύθεροι, τότε γίνονται ακριβοί".







TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ