ΑΕΚ

Θέλει να γυρίσει ο Κυργιάκος

Θέλει να γυρίσει ο Κυργιάκος

Το ενδεχόμενο να φύγει από τη Βόλφσμπουργκ και να έρθει στην Ελλάδα για να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ σκέφτεται σοβαρά ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν διατηρεί και τις καλύτερές σχέσεις με τον τεχνικό της Βόλφσμπουργκ, Φέλιξ Μάγκατ, και μετά από μία περίοδο που ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της αμυνας των "λύκων" τώρα φαίνεται πως θα καθήσει στην άκρη του πάγκου.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τον "Sotis" να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης από το γερμανικό σύλλογο στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, με την Ελλάδα και την ΑΕΚ να φαντάζουν ως ιδανική λύση για να συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρει μάλιστα με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Κιτρινόμαυρη Ώρα", το όνομα του Σωτήρη Κυργιάκου έχει προταθεί στον Σταύρο Αδαμιδη, με τον προέδρο της Ένωσης να τον έχει προτείνει στους υποψήφιους αγοραστές της ομάδας, θεωρώντας πως το συγκεκριμένο όνομα θα κάνει "γκελ" στον κόσμο των "κιτρινόμαυρων".

Να σημειωθεί ότι η Βόλφσμπουργκ μετράει φέτος επτά ήττες στη Μπουντεσλίγκα, με τον Φέλιξ Μάγκατ να "βγάζει στη σέντρα" τον Σωτήρη Κυργιάκο και τον παρτενέρ του στο κέντρο της αμυνας, Γιαν Πόλακ, μετά από την ηττα με 2-0 στο φιλικό με την Κότμπους την περασμένη εβδομάδα.

"Αποφάσισα να μην υπολογίζω στο συγκεκριμένο δίδυμο στους επόμενους αγώνες. Έχουμε τόσους πολλούς παίκτες στην ομάδα που μπορούν να τους αντικαταστήσουν", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την μετακίνηση του Κυργιάκου από το χορτάρι στον πάγκο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ