ΑΕΚ

Λεονάρντο: "Να αναλάβει κάποιος την ΑΕΚ"

Λεονάρντο: "Να αναλάβει κάποιος την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Την επιθυμία του να βρεθεί κάποιος να αναλάβει την ΑΕΚ εξέφρασε ο Λεονάρντο όπου βρέθηκε μαζί με τον Σιαλμά στο ΑΕΚShop της Νέας Φιλαδέλφειας. Τι είπαν για την αγωνιστική εικόνα και την αγάπη του κόσμου.

Με αφορμή το bazaar, οι Λεονάρντο και Σιαλμάς βρέθηκαν στο ΑΕΚShop στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου ήταν αρκετός κόσμος που ζήτησε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με τους αγαπημένους του παίκτες.

Οι δύο άσοι του Δικεφάλου, μίλησαν για τη δουλειά που έγινε αυτό το διάστημα στις προπονήσεις, ενώ ο Βραζιλιάνος ευχήθηκε να βρεθεί επενδυτής και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

"Δεν θέλω να μιλήσω για τα οικονομικά. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί κάποιος γρήγορα να αναλάβει την ΑΕΚ για να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που έχουμε. Ο κόσμος μας στηρίζει. Το έδειξε και σήμερα εδώ. Έφυγε από τα σπίτια του για να έρθει εδώ. Δείχνει την αγάπη του και μας στηρίζει. Από την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε.

Είχαμε 15 μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής. Να δουλέψουμε τις αδυναμίες που έχει δει, με σκοπό να παρουσιαστούμε καλύτεροι το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης", υπογράμμισε ο Λεονάρντο.

Από την πλευρά του, ο Σιαλμάς τόνισε: "Έχουμε προβλήματα. Από όσο ξέρω είναι σε όλες τις ομάδες το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε δυνατοί και να προσπαθούμε μέσα στο γήπεδο.

Ο κόσμος μας στηρίζει, μας αγαπά και είναι δίπλα μας. Ελπίζω να ανταποδώσουμε την αγάπη του. Είχαμε δύο εβδομάδες δουλειάς. Έχουμε νέο προπονητή μας αναγκάζει να βρούμε χρόνο για να δουλέψουμε αυτά που θέλει".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ