ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει επιπλέον εισιτήρια για "Σαν Σίρο" ο Ολυμπιακός

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΣΑΝ ΣΙΡΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΣΑΝ ΣΙΡΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αίτημα για περισσότερα εισιτήρια έκανε ο Ολυμπιακός στη Μίλαν ενόψει της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής στους ομίλους του Europa League (4/10).

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη φάση των ομίλων του Europa League και τις μάχες με Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ, όπου φυσικά στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Στην πρεμιέρα υποδέχεται τους Ανδαλουσιάνους στο Φάληρο και στη συνέχεια ταξιδεύει στο Μιλάνο για να αγωνιστεί με τους "ροσονέρι" (4/10).

Οι "ερυθρόλευκοι" θα ταξιδέψουν στην πόλη του ιταλικού Βορρά για να αγωνιστούν με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο και θα γίνει... απόβαση Ολυμπιακών γι' αυτή τη μάχη. Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει για την παραχώρηση 5.500 εισιτηρίων, ωστόσο η ζήτηση είναι ακόμα μεγαλύτερη από τους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται να είχε νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους της Μίλαν και κατέθεσε αίτημα για περισσότερα εισιτήρια για το ματς στο "Σαν Σίρο", μια και η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και στόχος είναι να καλυφθούν οι ανάγκες που θα υπάρξουν. Υπάρχει ενθουσιασμός και ανυπομονησία στις τάξεις του "ερυθρόλευκου" κόσμου γι' αυτή την σπουδαία αναμέτρηση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ