ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

The Athletic: "Ο Μέσι μίλησε με τον Ποτσετίνο"

Ο Λιονέλ Μέσι στον γύρο των "16" του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λιονέλ Μέσι στον γύρο των "16" του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι είχε επικοινωνία με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο το βράδυ της Πέμπτης (5/8), με την Παρί Σεν Ζερμέν να ρίχνεται στη "μάχη" για τη μεταγραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ, σύμφωνα με την "Athletic".

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου εξακολουθεί να είναι ακόμα αναστατωμένος. Ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι έχει αρχίσει να κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα.

"Ο Μέσι έφυγε. Και τώρα τι; Πού θα πάει;" Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί όλους τους ποδοσφαιρόφιλους του πλανήτη. Η Μπαρτσελόνα αναγκάστηκε να κλείσει το κεφάλαιο Μέσι, λόγω της δυσχερής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει, ελέω της πανδημίας του κορονοϊού.

Δεν άργησαν μάλιστα, να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σενάρια για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Λίο, με την Παρί Σεν Ζερμέν να θεωρείται το μεγάλο φαβορί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του "Athletic", ο "Pulga" είχε προσωπική επικοινωνία το βράδυ της Πέμπτης (5/8) με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Η συζήτηση αυτή ώθησε τον σύλλογο του Παρισιού να αναλάβει δράση.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ενώ, αρχικά, οι Παριζιάνοι θεώρησαν τη μεταγραφή του Αργεντινού πολύ περίπλοκη για να γίνει, τελικά αποφάσισαν να μπουν στο παιχνίδι.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ