ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αποσβολωμένος ο ισπανικός Τύπος: "Δράμα, ο Μέσι φεύγει"

Ο Λιονέλ Μέσι χαιρετά τους φίλους της Μπαρτσελόνα μετά την κατάκτηση του βραβείου του καλύτερου παίκτη της La Liga
Ο Λιονέλ Μέσι χαιρετά τους φίλους της Μπαρτσελόνα μετά την κατάκτηση του βραβείου του καλύτερου παίκτη της La Liga © 2019 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Το διαζύγιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα έπεσε σαν κεραυνός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και όπως είναι αναμενόμενο μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ισπανικού Τύπου, που αποσβολωμένος κάνει λόγο για "δράμα" και προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τη νέα πραγματικότητα.

Ο επίλογος του Λιονέλ Μέσι στο κεφάλαιο Μπαρτσελόνα γράφτηκε το βράδυ της Πέμπτης (5/8). Την ημέρα που ο Τζουάν Λαπόρτα προσδοκούσε να διευθετήσει την παραμονή του Αργεντινού, η ιστορία του ποδοσφαίρου επεφύλασσε ένα διαφορετικό τέλος.

Μέσι και Μπαρτσελόνα λοιπόν, τραβούν χωριστούς δρόμους, έπειτα από 21 χρόνια συνύπαρξης, πίστης, αφοσίωσης, αγάπης και επιτυχίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καταλανικός σύλλογος, σε συνδυασμό με την άρνηση να λάβει μερίδιο από το δάνειο των 2.7 δισεκατομμυρίων ευρώ που συμφώνησε η La Liga με τη CVC, δεν του επέτρεψαν να κρατήσει τη σημαία του.

Κάπως έτσι, ο άνθρωπος που μεγαλούργησε και έχει συνδεθεί όπως κανείς άλλος με τους "μπλαουγκράνα" αποχαιρετά μία ένδοξη καριέρα στη Βαρκελώνη και βάζει πλώρη για νέους "ωκεανούς" και νέες περιπέτειες.

Ήδη μάλιστα και με λίγες μόλις ώρες να έχουν περάσει από την ανακοίνωση του διαζυγίου υπάρχουν οι πρώτες πληροφορίες ξένων δημοσιογράφων αλλά και δημοσιευμάτων στο εξωτερικό που κάνουν λόγο για "σφαγή" στα πόδια του Αργεντινού σταρ με... φαβορί όμως την Παρί Σεν Ζερμέν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την ίδια στιγμή, στην Ισπανία προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τη βόμβα που έσκασε και καλούνται να συνηθίσουν πλέον το ισπανικό ποδόσφαιρό χωρίς την παρουσία του 34χρονου επιθετικού. Όπως είναι λογικό, η αποχώρησή του από την Μπάρτσα μονοπώλησε το ενδιαφέρον, με τα πρωτοσέλιδα του Τύπου της χώρας να μένουν σε έναν τίτλο απλό, λιτό, που όμως, τα λέει όλα.

Mundo Deportivo: "Βόμβα. Ο Μέσι φεύγει"

Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo την επόμενη μέρα από το διαζύγιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα
Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo την επόμενη μέρα από το διαζύγιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN TWITTER: MUNDODEPORTIVO

AS: "Δεν συνεχίζει"

Το πρωτοσέλιδο της Diario AS την επόμενη μέρα από το διαζύγιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα
Το πρωτοσέλιδο της Diario AS την επόμενη μέρα από το διαζύγιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN TWITTER: DIARIO AS

SPORT: "Δράμα. Ο Μέσι φεύγει"

Το πρωτοσέλιδο της Diario Sport την επόμενη μέρα από το διαζύγιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα
Το πρωτοσέλιδο της Diario Sport την επόμενη μέρα από το διαζύγιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN TWITTER: SPORT DIARIO

MARCA: "Η Μπάρτσα αφήνει τον Μέσι να της φύγει"

Το πρωτοσέλιδο της MARCA την επόμενη μέρα από το διαζύγιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα
Το πρωτοσέλιδο της MARCA την επόμενη μέρα από το διαζύγιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN TWITTER: MARCA


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ