ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λιονέλ Μέσι: Τα δέκα αδιανόητα ρεκόρ του με την Μπαρτσελόνα που δεν πρόκειται να καταρριφθούν

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο παίκτης-ρεκόρ της Μπαρτσελόνα
Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο παίκτης-ρεκόρ της Μπαρτσελόνα AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε τα πάντα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ωστόσο υπάρχουν δέκα ρεκόρ του πέρα από κάθε λογική τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να σπάσουν.

Μετά από 21 χρόνια συνύπαρξης, Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Η είδηση του διαζυγίου τους σόκαρε τον παγκόσμιο αθλητισμό, με την ομάδα να αποχαιρετά τον Αργεντινό σούπερσταρ με ένα επτάλεπτο video γεμάτο με εντυπωσιακές στιγμές του με τους μπλαουγκράνα.

Σε επτά λεπτά οι Καταλανοί προσπάθησαν να χωρέσουν όλες αυτές τις μεγάλες στιγμές που τους προσέφερε ο Αργεντινός μάγος, ωστόσο αυτό ήταν πρακτικά αδύνατο.

Ο "Λίο" σε αυτά τα 21 χρόνια πέτυχε απίστευτα πράγματα τα οποία δεδομένα θα κυνηγούν για πολλά χρόνια τους παίκτες της Μπαρτσελόνα και μοιάζουν αδύνατο να καταρριφθούν.

Εκτός εάν βγει κάποιος άλλος Μέσι και αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Γιατί Μέσι είναι μόνο ένας.

Τα δέκα απίστευτα ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι που δύσκολα θα σπάσουν

  1. Περισσότερες εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα: Ο Αργεντινός αγωνίστηκε σε 778 ματς
  2. Ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της Μπαρτσελόνα: Σε αυτά τα 778 ματς που αγωνίστηκε με τους μπλαουγκράνα ο Αργεντινός έφυγε νικητής στα 542.
  3. Ο Μέσι είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ και ασίστ στην ιστορία της ομάδας: Ο Αργεντινός μετρά 672 γκολ και 288 ασίστ
  4. Ο παίκτης με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του συλλόγου: Ο Μέσι κατέκτησε 35 τίτλους με την Μπαρτσελόνα και άφησε δεύτερο τον Τσάβι με 32.
  5. Περισσότερα γκολ για παίκτη της Μπαρτσελόνα στο Champions League: Ο Μέσι πέτυχε 120 γκολ και ο Ριβάλντο με τον Σουάρες έχουν από 25.
  6. Περισσότερα γκολ στη La Liga: Πέτυχε 474 γκολ σε 520 αγώνες,
  7. Περισσότερα γκολ σε μία σεζόν στη La Liga: Πέτυχε 50 γκολ τη σεζόν 2011-12
  8. Περισσότερα γκολ σε μία σεζόν σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια: Ο Μέσι πέτυχε 35 γκολ στο "Καμπ Νόου" τη σεζόν 2011-12 και 24 μακριά από αυτό στη σεζόν 2012-13.
  9. Περισσότερα γκολ σε μία ημερολογιακή χρονιά: Το 2011-12 πέτυχε 91 γκολ.
  10. Περισσότερα γκολ σε διαδοχικά ματς: Έχει σκοράρει σε 21 διαδοχικά παιχνίδια.


TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ