ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τεσσάρα και δεύτερη θέση η Akropolis

Τεσσάρα και δεύτερη θέση η Akropolis

Η Akropolis επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας της Enskede και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ένα βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους.

Με τον καλύτερο δυνατό ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο η Akropolis επικρατώντας εκτός έδρας της Enskede με 4-0. Παράλληλα εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Μπρομοϊμποκάρνα με την Βάσαλουντς και το φινάλε του πρώτου γύρου βρήκε την Akropolis στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με ένα βαθμό διαφορά πίσω από τους πρωτοπόρους.

Οι παίκτες της Akropolis έπιασαν τρομερή απόδοση και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Το 1-0 έγινε στο 33' από τον Razamohan ενώ το 2-0 έγινε στο 40' από τον Polo, τον πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Το 3-0 διαμόρφωσε ο Σταυροθανασόπουλος ο οποίος έγινε αποδέκτης μιας όμορφης πάσας από τον Μητρόπουλο και με ψιλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ της Enskede. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 92' ο Alemayehu.

Από πλευράς των Ελλήνων ποδοσφαιριστών της Akropolis ως βασικοί αγωνίστηκαν οι Γκέζος, Μητρόπουλος, Σταυροθανασόπουλος με τον πρώτο να παίζει σε όλη την αναμέτρηση και τους Μητρόπουλο, Σταυροθανασόπουλο να γίνονται αλλαγή στο 75' της αναμέτρησης.

Τεσσάρα και δεύτερη θέση η Akropolis

Στην δεύτερη θέση με 25 βαθμούς

Ο πρώτος γύρος στην Γ' κατηγορία της Σουηδίας ολοκληρώθηκε με την Akropolis να τερματίζει στην δεύτερη θέση με 25 βαθμούς, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπρομοϊμποκάρνα. Στα πρώτα 13 ματς οι παίκτες της Akropolis είχαν 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου το επόμενο Σαββατοκύριακο και εν συνεχεία οι παίκτες της Akropolis θα έχουν άδεια από τις 18 έως τις 28 Ιουλίου προκειμένου να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν.

Η επιστροφή στις προπονήσεις και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις θα γίνει στα τέλη Ιουλίου και το επόμενο επίσημο ματς είναι για το Κύπελλο Σουηδίας στις 3 Αυγούστου.

Photo: Kjelle Svensson

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ