ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τερίμ: "Όλοι μαζί πιο δυνατοί, θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κ. Παπαβασιλείου που έχασε τον αδερφό του"

Τερίμ: "Όλοι μαζί πιο δυνατοί, θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κ. Παπαβασιλείου που έχασε τον αδερφό του"
Ο Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, στις δηλώσεις μετά το φινάλε της επιβλητικής νίκης της ομάδας του με 5-0 κόντρα στη Λαμία, στάθηκε στην εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας του και στη στήριξη των οπαδών που γέμισαν το "Αθανάσιος Διάκος".

Ο Παναθηναϊκός ήταν υπερηχητικός εναντίον της Λαμίας, κέρδισε τους Φθιώτες με 5-0 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Φατίχ Τερίμ, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλος ο "πράσινος" οργανισμός είναι ενωμένος στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματός, ευχαριστώντας παράλληλα τους φιλάθλους της ομάδας που γέμισαν το κλειστό ΔΑΚ Λαμίας.

Παράλληλα, ο Τούρκος τεχνικός αφιέρωσε το τρίποντο στον Team Manager του Παναθηναϊκού, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, που πριν λίγες μέρες έχασε τον αδερφό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ

Για το ματς και την εμφάνιση: "Σε αυτόν τον αγώνα η προτεραιότητα ήταν να πάρουμε τους τρεις πόντους. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε με πολλά γκολ. Ο κάθε αγώνας είναι τελικός και τώρα για εμάς το πιο σημαντικό ματς είναι με την ΑΕΚ. Η ομάδα, οι οπαδοί και όσοι δουλεύουν στον οργανισμοί είμαστε μαζί και δυνατοί. Είμαστε χαρούνε μοι που παίξαμε σαν να είμαστε στην έδρα μας. Ο κύριος Γρηγόρης (Παπαβασιλείου) που είναι στην ομάδα έχασε τον αδερφό του και του αφιερώνουμε τη νίκη"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ