STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά την πεντάρα του Παναθηναϊκού στη Λαμία

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά την πεντάρα του Παναθηναϊκού στη Λαμία
INTIME SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League μετά τη νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο Αθανάσιος Διάκος. Προσωρινά πρώτοι οι πράσινοι και περιμένουν.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια άνετη νίκη στην έδρα της Λαμίας, καθώς επικράτησε 5-0. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμα σκαρφάλωσε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των playoffs της Stoiximan Super League και περιμένει τα παιχνίδια Άρης - ΑΕΚ και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Η Λαμία παρέμεινε έκτη στους 34.

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία
Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία

Τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής των playoffs

  • Λαμία - Παναθηναϊκός 0-5
  • Άρης - ΑΕΚ
  • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playouts

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Οι αποδόσεις κατάκτησης του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SSL ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ