ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Πέρυσι η Γιουνάιτεντ ήταν δεύτερη στο πρωτάθλημα, έχει δυνατότητες"

Ο Έρικ Τεν Χαχ ως προπονητής του Άγιαξ
Ο Έρικ Τεν Χαχ ως προπονητής του Άγιαξ © 2022 PETER DEJONG / AP IMAGES

Χαρούμενος που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Έρικ τεν Χαχ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα έχει δυνατότητες, υπενθυμίζοντας ότι την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση.

Ο Έρικ τεν Χαχ παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλώνοντας ενθουσιασμένος για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Ο Ολλανδός τεχνικός μεταξύ άλλων τόνισε πως οι κόκκινοι διάβολοι έχουν δυνατότητες, υπενθυμίζοντας ότι την περασμένη σεζόν τερμάτισαν στη 2η θέση της Premier League.

ίμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα από τον σύλλογο. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί σας. Αυτό είναι το σπίτι μου και θέλω να επιτύχω

Έχω αυτοπεποίθηση γιατί έχω ένα καλό συναίσθημα από τους ανθρώπους γύρω μου και από τις συναντήσεις που είχαμε. Έχουμε ένα σχέδιο και τώρα πρέπει να το εκπληρώσουμε. Βρισκόμαστε ακόμα στη διαδικασία της ανάλυσης. Ανυπομονώ να δουλέψω με αυτούς τους παίκτες. Την προηγούμενη σεζόν, αυτή η ομάδα ήταν δεύτερη στην Premier League και υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες.

Δεν σκέφτομαι αν η Γιουναίτεντ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι μόνο ότι αυτό είναι ένα έργο και χρειάζεται χρόνο. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Πάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι και μετά θα δούμε.

Ο λόγος που δέχθηκα τη δουλειά είναι γιατί υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες για το μέλλον, γι' αυτό είμαι εδώ. Δεν μιλάω με τους παίκτες τώρα, χρειάζονται ένα διάλειμμα, χρειάζομαι ένα διάλειμμα για να σκεφτώ, αλλά ανυπομονώ να ξεκινήσω", δήλωσε και συνέχισε σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Φυσικά και τον υπολογίζω. Θα φέρει γκολ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ