EUROPEAN SUPER LEAGUE

Τέμπας κατά Γιουβέντους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα: "Λένε περισσότερα ψέματα κι από τον Πούτιν"

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας
Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας © 2018 PAUL WHITE/AP IMAGES

Ο Χαβιέρ Τέμπας εξαπέλυσε επίθεση κατά των Γιουβέντους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σχετικά με την πρόθεσή τους να επαναφέρουν στο προσκήνιο το εγχείρημα της European Super League.

Ο ένας μετά τον άλλον στον αθλητικό κόσμο εκφράζουν την αντίθεσή του στην επανεμφάνιση του νέου αναθεωρημένου έργου της European Super League.

Μετά τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο ισχυρός άντρας της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, τοποθετήθηκε στο Business of Football Summit, όπου αναμένεται ο Αντρέα Ανιέλι να παρουσιάσει και το νέο πρότζεκτ για την ESL, υποστηρίζοντας ότι οι τρεις ομάδες προσβάλουν τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Αναφερόμενους στους τρεις αποστάτες είπε: "Λένε περισσότερα ψέματα και από τον Πούτιν. Αισθάνομαι ταπεινωμένος από την ιδέα της επανέναρξης της Super League.

Αν ο Ανιέλι δεν εξηγήσει το νέο έργο σήμερα σημαίνει ότι θα έχει πει ψέματα. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα συναντήθηκαν στο σπίτι του. Τώρα λένε ότι δεν θέλουν σίγουρη παρουσία στη διοργάνωση. Κάνουν τεράστιο κακό. Αυτές οι τρεις ομάδες μάς προσβάλλουν", τόνισε ο Τέμπας.

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ