EUROPEAN SUPER LEAGUE

Γιουβέντους: Ο Ανιέλι θα παρουσιάσει το νέο αναθεωρημένο πρότζεκτ για τη European Super League

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι
Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι © 2016 MATTHIAS SCHRADER, FILE / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, θα παρουσιάσει την Πέμπτη (3/3) το αναθεωρημένο πρότζεκτ για τη European Super League, που τον Απρίλιο του 2021 μπήκε στο συρτάρι.

Το εγχείρημα της European Super League μπορεί από τον περασμένο Απρίλιο να έχει μπει στο συρτάρι, αλλά κανένας εκ των τριών αποστατών της UEFA (Γιουβέντους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα) δεν έχει ξεχάσει την ύπαρξή του.

Το πρώτο πλάνο για τη νέα λίγκα, κατέρρευσε μέσα δύο 24ώρα, με τους συλλόγους να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον. Ωστόσο, το νέο έργο με τίτλο "European Super League: Η επιστροφή" ετοιμάζεται και σύντομα αναμένεται να το παρακολουθήσουμε.

Όπως είχε γίνει γνωστό, το προσεχές διάστημα οι εν λόγω τρεις ομάδες, οι οποίες είναι και οι μόνες στα χαρτιά που εξακολουθούν να συμμετέχουν στην ESL, αναμένεται να αποκαλύψουν τα σχέδιά τους για το νέο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Ανιέλι και ο Φλορεντίνο Πέρεθ δουλεύουν ένα εναλλακτικό σχέδιο, το οποίο και θα παρουσιαστεί από τον πρόεδρο της Γηραιάς Κυρίας την Πέμπτη (3/3) στο Business of Football Summit των Financial Times. Πρόκειται για ένα ετήσιο event που αφορά σε θέματα ποδοσφαίρου, που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά και τη διαχείριση.

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ