EUROPEAN SUPER LEAGUE

Τσέφεριν για ESL: "Πρώτα το έκαναν εν μέσω πανδημίας και τώρα εν μέσω πόλεμου, ζουν σε άλλο κόσμο"

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάνταρ Τσέφεριν
Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάνταρ Τσέφεριν AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO, FILE

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ξέσπασε κατά των Γιουβέντους, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, με αφορμή την παρουσίαση του αναθεωρημένου πρότζεκτ για την European Super League, τονίζοντας πως ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Ο Αντρέα Ανιέλι, μαζί με τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Τζουάν Λαπόρτα δουλεύουν ένα εναλλακτικό σχέδιο για τη European Super League, το οποίο και θα παρουσιαστεί από τον πρόεδρο της Γιουβέντους την Πέμπτη (3/3) στο Business of Football Summit των Financial Times.

Το γεγονός ότι οι αποστάτες της UEFA συνεχίζουν να αναμοχλεύουν το πρότζεκτ του νέου πρωταθλήματος προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο ισχυρός άντρας της UEFA ξεκαθάρισε ότι οι εν λόγω τρεις σύλλογοι εκμεταλλεύονται την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία, όπως έκαναν και με την πανδημία του κορονοϊού, ενώ ξεκαθάρισε πως όσες ομάδες συμφωνήσουν με την ESL αυτόματα δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της UEFA.

"Πρώτα κυκλοφόρησαν αυτές τις ανοησίες εν μέσω πανδημίας. Τώρα ακούμε ότι ξεκινούν ένα άλλο πρότζεκτ εν μέσω πολέμου. Πρέπει να ζουν σε έναν παράλληλο κόσμο", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

"Όσοι θέλουν να παίξουν στη Super League δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε διοργανώσεις της UEFA. Ένας από τους ιδρυτές με κάλεσε για να απολογηθεί πριν καιρό και τώρα το ξανακάνουν... πίσω από την πλάτη μου"

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE UEFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ