ΗΡΑΚΛΗΣ

Τέλος στην προπονητολογία

Τέλος στην προπονητολογία
ΡΕΜΟΣ

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν την καρέκλα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να... "τρίζει", έβαλε ο Αντώνης Ρέμος, σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου

Τέλος στην προπονητολογία των τελευταίων ημερών φρόντισε να βάλει σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος, σε συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι με εκπροσώπους του Τύπου φροντίζοντας να αποτελέσει έτσι μια ασπίδα γύρω από τον νυν τεχνικό του "Γηραιού", Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Στα αγωνιστικά το σημερινό πρόγραμμα του Ηρακλή περιελάμβανε μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, που κύλησε σε πλήρεις ρυθμούς. Ο Χλωρός άρχισε ατομικό πρόγραμμα, ενώ τρέξιμο άρχισε ο Παπαστεριανός και ο Περπερίδης συνέχισε σε ατομικούς ρυθμούς. Αύριο η ομάδα του Ηρακλή θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, στις 16:00.

Κλήση Αγγελούδη

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με έγγραφό που απέστειλε στην ΠΑΕ Ηρακλής την ενημέρωση ότι καλεί τον ποδοσφαιριστή της, Νίκο Αγγελούδη, στην αποστολή της Εθνικής Παίδων, για την Α΄ Προκριματική Φάση του Euro U-17, που θα διεξαχθεί στην Ελβετία.

Ο Αγγελούδης θα ενσωματωθεί με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στις 14 του μήνα και αναμένεται να επιστρέψει στις 25.

Οργανόγραμμα, Γ.Σ. και γήπεδο



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ηρακλής, μέσα από την οποία πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις.

Πρώτα από όλα αποφασίστηκε το οργανόγραμμα λειτουργίας του Συμβουλίου, με τον καθορισμό αρμοδιοτήτων των μελών της Διοίκησης και συγκεκριμένα:

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μπάμπης Ξανθόπουλος, ανέλαβε την αρμοδιότητα του Διοικητικού Υπεύθυνου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος ενώ ο Φώτης Κορκόβελος ανέλαβε Διοικητικός Υπεύθυνος στον τομέα της Επικοινωνίας και στον τομέα της λειτουργίας Γραφείων. Ο Δήμος Πολύκαρπος ανέλαβε την Οικονομική Διεύθυνση της ΠΑΕ, ο Νίκος Χαϊτογλου ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση της ΠΑΕ και τον τομέα Marketing και ο Γιώργος Αγγελάκης ανέλαβε Διοικητικός Υπέυθυνος της Ομάδας Νέων και των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του Προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου, Νίκου Παναγόπουλου στο διοικητικό συμβούλιο, ως εκπροσώπου του Ερασιτέχνη, σε εξαιρετικό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας και στο πνεύμα του ενιαίου Ηρακλή, συζητήθηκε το θέμα των οικονομικών υποχρεώσεων παλαιών χρήσεων της ΠΑΕ προς τον Γυμναστικό Σύλλογο, το οποίο και ρυθμίστηκε.

Επίσης, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με το θέμα των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια ζωής του Συλλόγου μας και το προσεχές διάστημα αναμένεται να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για το ζήτημα.

Τέλος, συζητήθηκε το θέμα της κατασκευής γηπέδου, όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα και στις ενέργειες, που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να προχωρήσει το ζήτημα.


















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ