Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος ο Αργυρούλης από τον Απόλλων Λάρισας

Τέλος ο Αργυρούλης από τον Απόλλων Λάρισας
ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ

Ο Νίκος Αργυρούλης δεν ανανέωσε την συνεργασία του με τον Απόλλων Λάρισας και έλυσε κοινή συναινέση του συμβόλαιο του με τον σύλλογο

Ο έμπειρος τεχνικός πιθανόν να συνεχίσει το έργο του στις ακαδημίες της ομάδας. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τον Νίκο Αργυρούλη τονίζοντας ότι "χωρίσαμε σαν φίλοι".
Ελασσόνα

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Χρήστου Γκάτα στην Ελασσόνα. Όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στο πόστο του, καθώς ο επανεκλεγείς πρόεδρος έχει δείξει ευχαριστημένος από την δουλειά του.

Ολυμπιακός Λιοσίων

Αποχωρεί από τα διοικητικά του Ολυμπιακού Λιοσίων ο Ζαχαρίας Χατζής. Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" στην προχθεσινή γενική συνέλευση τόνισε ότι θα συνεχίσει να βοηθά τον σύλλογο εφόσον δεν περάσει στα χέρια εκείνων που του έκαναν πόλεμο. Ο λόγος της αποχώρησης του έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που είχε φέτος η ομάδα του από την διαιτησία. Τέλος εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την στάση του κόσμου την φετινή σεζόν.

Θήβα

Ο Ηλίας Τσέλλος είναι παίκτης της Θήβας. Ο 19χρονος παίκτης δόθηκε με μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Λεβαδειακό.










TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ