ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελικός Κυπέλλου Λουξ 2022: Η τηλεοπτική μετάδοση και το πρόγραμμα

Τελικός Κυπέλλου Λουξ 2022: Η τηλεοπτική μετάδοση και το πρόγραμμα
EUROKINISSI

Ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Λουξ 2022 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 1 HD στις 20:00, ενώ στις 22:00 το ΕΤ3 θα προβάλει τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση.

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ μετρούν πλέον αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ στο Ολυμπιακό Στάδιο (21/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24).

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για πέμπτη φορά στην ιστορία τους, με τη μεγάλη μάχη να μεταδίδεται στις 20:00 από το COSMOTE SPORT 1 HD.

Ωστόσο, μετά από μία σειρά διαβουλεύσεων με τις Cosmote TV και ΕΠΟ, η ΕΡΤ εξασφάλισε τη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση αυτής της πολύ σημαντικής αναμέτρησης από το ΕΡΤ3 στις 22:00.

Εντυπωσιακό αναμένεται να είναι το τελετουργικό του Κυπέλλου μπροστά στους 50.000 φιλάθλους, αφού μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει πολλή μουσική από DJ, ενώ θα τραγουδήσει η Josephine. Λίγο πριν από τη σέντρα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Γυναικεία Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, θα ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Θυμίζουμε πως ο Μίμης Δομάζος και ο Σταύρος Σαράφης θα μεταφέρουν το τρόπαιο και θα το τοποθετήσουν στο ειδικό βάθρο, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών θα δημιουργήσει διάδρομο εισόδου των δύο φιναλίστ στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα εισέλθουν στο ταρτάν συνοδεία παιδιών από δομές φιλοξενίας προσφύγων.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ