ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Με Josephine και Φιλαρμονική Ορχήστρα το τελετουργικό του τελικού Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

24ï EKO ALL STAR GAME 2020 / KALATHES TEAM - MACIULIS TEAM(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)
24ï EKO ALL STAR GAME 2020 / KALATHES TEAM - MACIULIS TEAM(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το τελετουργικό του τελικού Κυπέλλου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ θα περιλαμβάνει πολλή μουσική από DJ, ενώ θα τραγουδήσει η Josephine. Λίγο πριν από τη σέντρα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Γυναικεία Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, θα ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το τελετουργικό του Κυπέλλου το Σάββατο (21/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE στο SPORT24) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει πολλή μουσική από DJ, ενώ θα τραγουδήσει η Josephine. Λίγο πριν από τη σέντρα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Γυναικεία Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, θα ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Ο Μίμης Δομάζος και ο Σταύρος Σαράφης θα μεταφέρουν το τρόπαιο και θα το τοποθετήσουν στο ειδικό βάθρο, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών θα δημιουργήσει διάδρομο εισόδου των δύο φιναλίστ στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα εισέλθουν στο ταρτάν συνοδεία παιδιών από δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με ένα φαντασμαγορικό τελετουργικό και με κεντρικό σύνθημα InFootballWeLove (Το ποδόσφαιρο που αγαπάμε), οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν το Σάββατο 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ έναν Τελικό όπως πρέπει να είναι: Μια γιορτή γεμάτη κόσμο!

Ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος Λουξ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 20:00, όμως οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας θα ανοίξουν από τις 16:00 και θα υποδέχονται τους φιλάθλους.

Από την ώρα εκείνη, η κορυφαία αυτή ποδοσφαιρική γιορτή θα περιλαμβάνει πολλή μουσική από DJ, ενώ τον Τελικό θα ομορφύνει με την παρουσία της η μοναδική Josephine, που θα τραγουδήσει.

Δύο παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Μίμης Δομάζος και ο Σταύρος Σαράφης, ως πρεσβευτές του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ, θα μεταφέρουν το βαρύτιμο τρόπαιο που θα απονεμηθεί στο νικητή και θα το τοποθετήσουν στο ειδικό βάθρο.

Ακολούθως, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών, που έχει προσκληθεί από την Ε.Π.Ο. στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, θα δημιουργήσει διάδρομο εισόδου των δύο φιναλίστ στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα εισέλθουν στο ταρτάν συνοδεία παιδιών από δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Λίγο πριν από τη σέντρα, η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Γυναικεία Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, θα εκτελέσουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

Όπως σε κάθε Τελικό, κορυφαία και πιο λαμπερή στιγμή θα είναι η απονομή του τροπαίου και όσα θα ακολουθήσουν.

Γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε!"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ