CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022, Μαρσέλο: "Δεν νιώθω θρύλος, έκλεισα έναν ωραίο κύκλο στη Ρεάλ"

Ο Μαρσέλο χαιρετά τον κόσμο της Ρεάλ στο Σταντ Ντε Φρανς μετά την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ
Ο Μαρσέλο χαιρετά τον κόσμο της Ρεάλ στο Σταντ Ντε Φρανς μετά την κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Μαρσέλο κατέκτησε το πέμπτο Champions League με τη Ρεάλ και έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο Μαδρίτη, τονίζοντας πως φεύγει από την ομάδα χαρούμενος για όσα έζησε και πέτυχε, ενώ υποστήριξε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του θρύλο.

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην καριέρα του Μαρσέλο έκλεισε οριστικά το βράδυ του Σαββάτου (28/5). Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο αντίο, από αυτό μετά την κατάκτηση του 14ου Champions League της Ρεάλ και το πέμπτο δικό του.

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια στη Μαδρίτη, ο 34χρονος που αποκτήθηκε από τους "μερένγκες" το 2007 και έκτοτε έχει καταγράψει με τη φανέλα τους 544 συμμετοχές με απολογισμό 38 γκολ και 103 ασίστ, είναι έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μιλώντας στη μικτή ζώνη μετά τον θρίαμβο των Μαδριλένων τόνισε πως αποχωρεί από την ομάδα χαρούμενος και γεμάτος ευγνωμοσύνη για όσα έζησε και πέτυχε, ενώ υποστήριξε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του θρύλο.

"Είναι μια πολύ ωραία στιγμή. Όταν είσαι πρώτος αρχηγός, ονειρεύεσαι να σηκώσεις την Κούπα και έγινα ο μόνος Βραζιλιάνος που έχει σηκώσει το Champions League ως αρχηγός της Ρεάλ.

Είναι σκληρό, γιατί ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την ομάδα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είναι μια στενάχωρη μέρα για μένα, φεύγω με μεγάλη χαρά και είμαι ευγνώμων στους φιλάθλους και στις μαγικές νύχτες που έζησα στο Μπερναμπέου", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

"Δεν νιώθω θρύλος, είμαι ένας άνθρωπος που απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Είχα την τύχη να είμαι αρχηγός και να σηκώσω το τρόπαιο πριν το αντίο μου. Το τελευταίο παιχνίδι στο Μπερναμπέου ήταν ένα μίνι αντίο, αλλά τώρα δεν θα γινόταν να αποχαιρετήσω με καλύτερο τρόπο από το πέμπτο μου Champions League τον κόσμο. Έκλεισα έναν πολύ ωραίο κύκλο".

Η Game Night από το House Twenty Four για τον θρίαμβο της Ρεάλ στο Παρίσι

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ