ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελικό ραντεβού με Νίνη

Τελικό ραντεβού με Νίνη
Σωτήρης Νίνης INTIME SPORTS

Σε ένα καθοριστικό ραντεβού θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό. Στέλνουν Πετρόπουλο στην Μπρέσια οι Ιταλοί.

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου Σωτήρη Νίνη με τον Παναθηναϊκό έχει χυθεί αρκετό (και ηλεκτρονικό) μελάνι, με τα πολλά επεισόδια που έχουν παιχτεί μεταξύ των δυο πλευρών τον τελευταίο μήνα.

Στον παίκτη πάντως έχει γίνει μία προφορική πρόταση για αύξηση των αποδοχών του περίπου στο 50%, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οριστική απόφαση για το μέλλον του Σωτήρη Νίνη αναμένεται να παρθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Αρχικά η πλευρά του παίκτη περιμένει να κληθεί και επίσημα από την διοίκηση του Παναθηναϊκού για να εξετάσει την πρόταση που θα γίνει. Αυτό θα είναι, σύμφωνα με τις τωρινές πληροφορίες, το τελικό ραντεβού μεταξύ των δυο πλευρών.

Σε περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή τότε θα έχουμε άμεσα ανακοινώσεις, ενώ σε διαφορετική περίπτωση το διαζύγιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως όλοι περιμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά. Γι αυτό και το deadline μέχρι το τέλος (ή το αργότερο αρχές του άλλου) μήνα.

Εξωτερικό...

Πρέπει να πούμε πως επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό, κάτι που αποτελεί άλλωστε και μεγάλο του όνειρο, γεγονός για το οποίο δεν μπορεί να τον ψέξει κανείς και δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη του για τον σύλλογο του Παναθηναϊκού.

Στα 21 του χρόνια είναι διεθνής και ελεύθερος, που σημαίνει σίγουρα θα βρει μία πρόταση που θα καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Μην αποκλείουμε πάντως και την περίπτωση να γίνει το... "μπαμ".

Μπρέσια για Πετρόπουλο

Δημοσίευμα από την Ιταλία θέλει τον Αντώνη Πετρόπουλο μία ανάσα από την Μπρέσια. Μάλιστα, όπως σημειώνεται, ο παίκτης περιμένει την ελευθέρας του από τους πράσινους, για να υπογράψει στην ομάδα Αλεσάντρο Καλόρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ