ΠΑΟΚ

Τελειώνει του Μαλεζά

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του διεθνή αμυντικού, Μαλεζά, στην Φορτούνα Ντίσελντορφ

"Ο προπονητής Νόρμπερτ Μάγιερ και ο αρχισκάουτερ Μαρκ Ουλσχόφερ δεν γυρίζουν με άδεια χέρια από την Ελλάδα. Φέρνουν μαζί τους τουλάχιστον μία μεταγραφή...".

Η αναφορά της "Bild" απηχεί την πραγματικότητα γύρω από το θέμα του Στέλιου Μαλεζά. Ο Κατερινιώτης αμυντικός, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, μπορεί και από την Κυριακή να βρίσκεται στο Ντίσελντορφ.

Τι λέει, όμως, το ρεπορτάζ του Sport24.gr για το θέμα; Η τελική προσφορά των Γερμανών προς τον ΠΑΟΚ ήταν ένα ποσό της τάξης των 450.000 ευρώ συν 50.000 ευρώ σε περίπτωση που η Φορτούνα παραμείνει στην κατηγορία και φυσικά από μόνη της δεν μπορούσε να καλύψει τις 600.000 ευρ'ω που ζητούσε ο ΠΑΟΚ.

Σ' αυτό το σημείο ήρθε να βοηθήσει ο ίδιος ο παίκτης που είναι διατεθειμένος να χαρίσει μέρος των δεδουλεμένων (συνολικά 250.000 ευρώ) προκειμένου να επιτευχθεί η χρυσή τομή (η πληροφορία επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ του "Bild.de").

"Για μένα τα πάντα θα είναι ξεκάθαρα όταν πέσουν οι υπογραφές" δήλωσε ο μάνατζερ της Φορτούνα, Βέρνερ Βολφ, ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει οτιδήποτε που μπορεί αν χαλάσει τη συμφωνία, άλλωστε και ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προχωρήσει πολύ την αναζήτηση αντικαταστάτη.Πρέπει να σημειώσουμε ακόμη ότι μικρή καθυστέρηση δημιουργεί το... συγκεντρωτικό μοντέλο διοίκησης της Φορτούνα.

Οι απεσταλμένοι στην Ελλάδα πρέπει να μεταφέρουν το τι έγινε στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και στη συνέχεια να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες.Μία ακόμη λεπτομέρεια: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Bild" οι πάγιες απολαβές του Μαλεζά θα φθάσουν τις 350.000 ευρώ που με τα μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να αυξηθούν κατά 200.000 ακόμη. Ωστόσο, μέσα σ' αυτά τα χρήματα υπάρχουν και φόροι που πρέπει να πληρώσει ο ποδοσφαιριστής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ