ΠΑΟΚ

Η Γερμανία και οι αντικαταστάτες

Η Γερμανία και οι αντικαταστάτες
INTIME SPORTS

Προς Μπουντσελίγκα οδεύει ο Κρέσιτς. Σηφάκη, αλλά και Κωνσταντόπουλο "βλέπει" πλέον ο ΠΑΟΚ

"Τρέχει" ο ΠΑΟΚ να προλάβει προκειμένου να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την ξαφνική απόφαση του Ντάριο Κρέσιτς να αποχωρήσει και θέλει να κλείσει άμεσα τον αντικαταστάτη του προκειμένου μέχρι την Τετάρτη να τον δηλώσει στην UEFA (έχει δικαίωμα να εγγράψει ένα ακόμη ποδοσφαιρστή μέχρι την παραμονή του πρώττου αγώνα).

Οι πληροφορίες θέλουν τους Γεωργιάδη και Δώνη να ασχολούνται ιδιαίτερα με την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη που έχει κάνει προσφυγή σε βάρος του Άρη και μένει ελεύθερος.

Έχεου ήδη γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές και αν ο διεθνής πορτιέρο ρίξει τις απαιτήσεις του (περίπου στις 400.000 ευρώ ήταν μέχρι χθες), τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του.Από 'κει και πέρα, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο το όνομα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου που στον "Δικέφαλο" εκτιμούν ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ (λόγω οφειλών), αν και έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία με την Ένωση.

Όσον αφορά τον επόμενο σταθμό του Ντάριο Κρέσιτς, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του Sport24.gr θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από τη Γερμανία. και μέσα στις επόμενες ώρες πρόκειται να γίνει γνωστό και το όνομα της ομάδας. .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ