ΠΑΟΚ

Τακτική Στραματσόνι από Ιβάν Σαββίδη

Τακτική Στραματσόνι από Ιβάν Σαββίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέχρι την Πέμπτη και το εντός έδρας ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς θα μείνουν παίκτες και τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο, "Μακεδονία Παλλάς".

Τακτική... Αντρέα Στραματσόνι (είχε εφαρμόσει το ritiro - "απόσυρση" στα ιταλικά - σε ξενοδοχείο στην αποστολή του Παναθηναϊκού την προηγούμενη εβδομάδα) ακολουθεί ο Ιβάν Σαββίδης! Με εντολή του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παίκτες και τεχνικό τιμ του "Δικεφάλου" θα παραμείνουν "μαντρωμένοι" στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς" μέχρι και το εντός έδρας ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς, την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη, για την τελευταία (6η) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η αποστολή της ομάδας μετά την επιστροφή από την Αθήνα και την κατσάδα από τους οπαδούς στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", μετέβη απευθείας στο "Μακεδονία Παλλάς" με εντολή του Ιβάν Σαββίδη. Εκεί υπήρχε κλούβα των ΜΑΤ, υπό τον φόβο της συγκέντρωσης οπαδών, η οποία αποχώρησε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Όλα αυτά ως απόρροια των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων του "Δικεφάλου" σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Παναθηναϊκός 1-0 τον ΠΑΟΚ, χειροκρότημα για Ουζουνίδη
Ίβιτς: "Ντρεπόμαστε για τη βαθμολογική μας θέση"
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Δεν υπήρχε ΠΑΟΚ χωρίς Γκάρι
"Αν δεν μπορείτε, φύγετε"
Τιμωρία με...ξενοδοχείο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ