EUROPA LEAGUE

Τα υπόλοιπα παιχνίδια

Τα υπόλοιπα παιχνίδια
ουέφα

Η Κοπεγχάγη ηττήθηκε από την Ατλέτικο με 2-0 και πλέον ο ΠΑΟ χρειάζεται 1 βαθμό στην έδρα των "ροχιμπλάνκος" για την 1η θέση

Κοπενχάγη-Ατλέτικο 0-2

Με πρωταγωνιστή το παιδί θαύμα του Αργεντίνικου ποδοσφαίρου, Σέρχιο Ακουέιρο, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τη νίκη στην Γερμανία με αντίπαλο την Κοπεγχάγη και έφτασε στους 7 βαθμούς. Οι Ισπανοί δεν δυσκολεύθηκαν και με σκόρερ τους Σιμάο στο 21' και Ακουέιρο στο 62ο λεπτό πήραν τους τρεις βαθμούς και θα παίξουν για την πρωτιά του ομίλου την τελευταία αγωνιστική στην έδρα τους με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Στη Μαδρίτη οι παρέα του μικρού Αργεντίνου θέλει μόνο νίκη για να τελειώσει στην κορυφή.

Βαθμολογία 2ου Ομίλου


1. Παναθηναϊκός 9

2. Ατλέτικο Μαδρίτης 7
3. Κοπεγχάγη 3
4. Λοκομοτίβ Μόσχας 2
5. Αμπερντίν 1

Η επόμενη αγωνιστική:

Ατλέτικο Μαδρίτης-Παναθηναϊκός (20/12)

Αμπερντίν-Κοπεγχάγη (20/12)
Ρεπό: Λοκομοτίβ Μόσχας

Βιγιαρεάλ-Έλφσμπόργκ 2-0


Με δύο γκολ του Τόμασον (2', 51') η Βιγιαρεάλ επικράτησε εύκολα της Έλφσμπόργκ και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA. Οι Ισπανοί χωρίς να ανεβάσουν ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα πήραν το τρίποντο που ήθελαν σκοράροντας την αρχή κάθε ημιχρόνου απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του τρίτου ομίλου. Οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι βρίσκονται στην πρώτη θέση και την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ την ώρα που η Φιορεντίνα θα υποδέχεται την Μλάντα στο Αρτέμιο Φράνκι στη μάχη για την πρωτιά στον όμιλο.

Βαθμολογία 3ου Ομίλου



1. Βιγιαρεάλ 7
2. Φιορεντίνα 5
3. ΑΕΚ 5
4. Μλάντα Μπόλεσλαβ 3
5. Έλφσμπόργκ 1

Η επόμενη αγωνιστική:


ΑΕΚ-Βιγιαρεάλ (20/12)

Φιορεντίνα-Μλάντα (20/12)
Ρεπό: Έλφσμποργκ

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Νυρεμβέργη και Άλκμααρ


Στον πρώτο όμιλο, όπου συμμετέχει και η Λάρισα αλλά αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό, η Νυρεμβέργη επικράτησε στην έδρα της, κόντρα στην Άλκμαρ με 2-1. Οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 29' με τον Ντε Ζέουφ, όμως με δύο γκολ σε δύο λεπτά του Μιντάλ στο 83' και στο 85' η ομάδα του Άγγελου Χαριστέα πήρε την νίκη που της δίνει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης. Συγκεκριμένα οι Γερμανοί ισοβαθμούν με την Άλκμααρ στην τρίτη θέση με 4 βαθμούς και η πρόκριση θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική.

Προκρίθηκαν τα "ζαχαρωτά"


Στον άλλο αγώνα του πρώτου ομίλου η Έβερτον νίκησε στην έδρα της την Ζενίτ με γκολ του Σαχίλ στο 85' και εξασφάλισε την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου. Η Ζενίτ από την άλλη βρίσκεται στην δεύτερη θέση έχοντας 5 βαθμούς όμως την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό και αν η Άλκμαρ κερδίσει την Έβερτον και η Νυρεμβέργη την Λάρισα στο Αλκαζάρ, οι Ρώσοι χάνουν την πρόκριση.

Βαθμολογία 1ου Ομίλου


1. 'Εβερτον 9
2. Ζενίτ 5
3. Άλκμααρ 4
4. Νυρεμβέργη 4
5. Λάρισα 0


Η επόμενη αγωνιστική:


Άλκμααρ-Έβερτον (20/12)
Λάρισα-Νυρεμβέργη (20/12)

Ρεπό: Ζενίτ

Νίκες πρόκρισης για Αμβούργο-Βασίλεια

Στον 4ο όμιλο το Αμβούργο νίκησε εκτός έδρας την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-0 χάρη σε γκολ στα τελευταία λεπτά του Ντε Γιόνγκ στο 88' και του Τροχόφσκι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93') και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στον άλλον αγώνα η Βασιλεία νίκησε την Μπραν με 1-0 με γκολ του Καρλίτο στο 40' και βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση. Η πρώτη θέση θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα όπου το Αμβούργο φιλοξενεί την Βασιλεία που βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 7 βαθμούς.

Βαθμολογία 4ου Ομίλου



1. Αμβούργο 9
2. Βασιλεία 7
3. Μπραν 4
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1
5. Ρεν 1

Η επόμενη αγωνιστική:


Αμβούργο-Βασιλεία (20/12)
Ρεν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (20/12)
Ρεπό: Μπραν


























































TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ