ΠΑΟΚ

Τα μυστικά του Ρόμπερτ Μακ

Τα μυστικά του Ρόμπερτ Μακ
Μακ INTIME SPORTS

Ο Ρόμπερτ Μακ σαρώνει τις αντίπαλες άμυνες και προκαλεί πονοκεφάλους στους προπονητές τους. Το Sport24.gr αποκαλύπτει μυστικά της παρουσίας του Σλοβάκου.

Ο Ρόμπερτ Μακ έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλης της φίλαθλης Ελλάδας από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον ΠΑΟΚ.

Κουβαλώντας την ταμπέλα του αντι-Στοχ, κατόρθωσε μέσα σε λίγους μήνες με τις εμφανίσεις του να έχει δημιουργήσει ένα ρεύμα υποστηρικτών που τον θεωρεί καλύτερο από τον συμπατριώτη του (ο Στοχ είχε προτρέψει τον Μακ μάλιστα να πάει στον ΠΑΟΚ).

Η αλήθεια είναι ότι οι αριθμοί συνηγορούν σε μία τέτοια προσέγγιση. Πρώτος σε γκολ και ασίστ στο πρωτάθλημα της Superleague ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει τα εξής:

- Έχει 3 γκολ και βρίσκεται στην πρώτη θέση των πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Κασάμι του Ολυμπιακού

- Έχει 12 τελικές προσπάθειες για γκολ, επίδοση που το φέρνει στην δεύτερη θέση της σχετικής κατηγορίας, πίσω από τον Κασάμι

- Έχει 2 ασίστ και την πρώτη θέση στη σχετική λίστα (τη μοιράζεται με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές)

- Πετυχαίνει ένα γκολ ανά τέσσερις τελικές προσπάθειες

- Έχει επιχειρήσει 12 σουτ, εκ των οποίων τα 9 βρήκαν στόχο και 3 όχι

- Ο Σλοβάκος είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχής παίκτης του ΠΑΟΚ σε αγώνες πρωταθλήματος με 375 λεπτά, όσα έχουν και οι Μιγκέλ Βίτορ και Παναγιώτης Γλύκος.

Διαψεύδει όλους τους μύθους

Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο στην περίπτωση του "Ρόμπο", όπως είναι το παρατσούκλι που έχει εδώ και χρόνια, είναι ότι με την παρουσία του στον ΠΑΟκ διαψεύδει όλα τα "πορίσματα" που είχαν βγει για την αξία του από την εποχή που ήταν στη Νυρεμβέργη.

Τον χαρακτήρισαν χασογκόλη, στον ΠΑΟΚ, όμως, σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς. Επίσης, στη Νυρεμβέργη είχε κατηγορηθεί από τον Τύπο για κακές σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας, στην Ελλάδα όμως λέει τα καλύτερα για τον Αναστασιάδη και δεν του δείχνει κανένα σημάδι βεντετισμού, αφού μπορεί-και το έχει κάνει κιόλας-να μετατραπεί σε μπακ του "Δικεφάλου" για να υπηρετήσει το ανασταλτικό πλάνο του.

Μένει μόνο να καταρριφθεί ο... μύθος ότι κάθε χρόνο αρχίζει εντυπωσιακά και ξεφουσκώνει στην πορεία.

Το μυστικό της επιτυχίας

Τα μυστικά του Ρόμπερτ Μακ
Μακ και σύζυγος

Υπάρχει και κάτι απ' όλα όσα λένε οι Γερμανοί για τον Μακ που το διαπιστώνουμε και στην καθημερινότητά του στην Ελλάδα, το οποίο έχει ισχύ. Δεν ξενυχτά, αφού έχει επιλέξει από πολύ μικρός την ήρεμη οικογενειακή ζωή, στο πλευρό της εντυπωσιακής συζύγου του, Ζούζκα (τους βλέπετε μαζί στην φωτογραφία) και του γιου του που γεννήθηκε πριν λίγους μήνες.

Το σημαντικότερο είναι ότι ο Μακ θεωρεί τον ΠΑΟΚ την ευκαιρία ζωής για να εξελιχθεί και να πάρει τίτλους στην καριέρα του και μάλιστα πριν λίγες μέρες είπε σε συνέντευξή του "ο ΠΑΟΚ με κάνει να νιώθω σημαντικός".

Όσο για την αντιμετώπισή του από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μάλλον δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αφού η... Μακμάνια έχει αρχίσει να κυριεύει τη μεγάλη μάζα των φιλάθλων του.

Είναι βέβαιο πως ο Βρύζας και τα υπόλοιπα στελέχη του ΠΑΟΚ δεν είχαν άδικο όταν από τον περασμένο χειμώνα προσπαθούσαν να φέρουν στην Τούμπα τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ