ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα λένε τη Δευτέρα Ζιλμπέρτο – Στραματσόνι

Τα λένε τη Δευτέρα Ζιλμπέρτο – Στραματσόνι
Ζιλμπέρτο

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Αντρέα Στραματσόνι θα προσδιορίσουν μαζί κάθε πτυχή της συνεργασίας τους στον Παναθηναϊκό. Με τον Αλαφούζο στις ΗΠΑ ο Βραζιλιάνος.

Η συνάντηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Αντρέα Στραματσόνι θα αποτελέσει το τελευταίο και πιο ουσιώδες κομμάτι, στην ανάληψη της διεύθυνσης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού από τον Βραζιλιάνο.

Μία από τις παραμέτρους που είχε θίξει ο Ζιλμπέρτο στις διαπραγματεύσεις με τον Αλαφούζο, ήταν ο ακριβής προσδιορισμός των αρμοδιοτήτων του. Με δεδομένο ότι έως τώρα στον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων, έπρεπε να βρεθεί ένα κοινά αποδεκτό πλαίσιο για τους δύο. Εξαρχής, ο Στραματσόνι δεν ήταν αρνητικός στην έλευση ενός διοικητικού επικεφαλής στην ομάδα, αφού κατανοεί τη σημασία της κίνησης για την ΠΑΕ. Από την άλλη, ο Ιταλός παρότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Αλαφούζου, πρέπει να βρει κώδικα συνεννόησης με τον νέο προϊστάμενο του.

Ο Ζιλμπέρτο και ο Στραματσόνι αναμένεται να έχουν μία συνάντηση μεγάλης διάρκειας τη Δευτέρα (16/5), ώστε να εκφράσουν τις απόψεις τους, να καταλήξουν στα περισσότερα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Παναθηναϊκού και να διευκρινίσουν κάθε πτυχή της συνεργασίας τους. Διότι, μία καλή εξήγηση στην αρχή, θα συμβάλλει στην ομαλή συνύπαρξη τους.

Εννοείται πως ο Αλαφούζος έχει προπαρασκευάσει τη συνάντηση, συνομιλώντας με τους δύο άνδρες και ζητώντας να συνεργαστούν. Ωστόσο, ο Ζιλμπέρτο και ο Στραματσόνι θα χρειαστεί να ζήσουν χωρίς τον πρόεδρο της ΠΑΕ σε καθημερινή βάση και κρίνεται αναγκαίο να τα βρουν μεταξύ τους.

Με τον Αλαφούζο στις ΗΠΑ

Την Πέμπτη (19/5) ο Αλαφούζος θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους, αλλά θα επισκεφτεί και το σύνδεσμο Panatha USA. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ευελπιστεί να προσελκύσει χρήματα από τους εύπορους ομογενείς, αν και οι προηγούμενες απόπειρες του δεν συνοδεύτηκαν από επιτυχία.

Μαζί του θα μεταβεί στις ΗΠΑ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος θα τον συνοδεύσει στις «πράσινες» δραστηριότητες του. Η παρουσία του Βραζιλιάνου ίσως συγκεντρώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους φίλους του Τριφυλλιού, όπως και το σχέδιο της ανακαίνισης του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, μετά τις ΗΠΑ ο Ζιλμπέρτο θα επιστρέψει στην πατρίδα του, για να φέρει τα πράγματα που είναι απαραίτητα για τη μόνιμη εγκατάσταση του στην Αθήνα. Η δεύτερη άφιξη του στην πρωτεύουσα θα διαρκέσει περισσότερο, αφού το πλάνο που έχει συμφωνήσει με τον Αλαφούζο, είναι τριετούς διάρκειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μέλο, ο ατζέντης που συνόδευσε τον Ζιλμπέρτο
Στην Αθήνα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ