ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μέλο, ο ατζέντης που συνόδευσε τον Ζιλμπέρτο

Μέλο, ο ατζέντης που συνόδευσε τον Ζιλμπέρτο

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν ήρθε μόνος του στην Αθήνα αλλά συνοδευόμενος από τον Βραζιλιάνο μάνατζερ Φάμπιο Μέλο με τον οποίο έχει στενή συνεργασία το τελευταίο διάστημα. Τριετές το συμβόλαιο που θα υπογράψει. (PICS)

Από το μεσημέρι του Σαββάτου (14/5) ο Παναθηναϊκός κινείται και πάλι στους ρυθμούς του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην χώρα μας με σκοπό να αναλάβει ένα καίριο πόστο στο τριφύλλι και να βοηθήσει τους πράσινους να επιστρέψουν στην κορυφή.

Κάτι για το οποίο εμφανίστηκε σίγουρος και αισιόδοξος στη συνάντηση που είχε το απόγευμα του Σαββάτου με τον Γιάννη Αλαφούζο και στη συνομιλία των δυο ανδρών. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε με τον Ζιλμπέρτο για το συμβόλαιο του στο τριφύλλι το οποίο αναμένεται να είναι τριετούς διάρκειας και ρύθμισαν ουσιαστικά τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν πέσουν οι υπογραφές.

Ο Βραζιλιάνος από την πλευρά του τόνισε μεταξύ άλλων πως πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει και να βοηθήσει από την πλευρά του τον Παναθηναϊκό να φτάσει και πάλι στο πρωτάθλημα, όπως είχε κάνει και ως παίκτης.

Οι δυο τους ανανέωσαν φυσικά το ραντεβού τους για την Κυριακή όπου θα παρακολουθήσουν μαζί από τα επίσημα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ενώ την Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια.

Δεν ήρθε μόνος του

Ο Ζιλμπέρτο έχει έρθει για να πιάσει αμέσως δουλειά στον Παναθηναϊκό και να αρχίσει να τρέχει το πρότζεκτ που έχει συζητήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο σε άμεση συνεργασία βέβαια και με τον Αντρέα Στραματσόνι. Για αυτό και δεν έχει έρθει μόνος του αλλά μαζί με τον συμπατριώτη του και μάνατζερ ποδοσφαιριστών στη "χώρα του καφέ" Φάμπιο Μέλο. Ο 41χρονος Μέλο ήρθε μαζί με τον Ζιλμπέρτο το Σάββατο και βρέθηκε τόσο στη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο όσο και στο δείπνο του πρώην άσου του Παναθηναϊκού με τον πρώην συμπαίκτη του Σίλβα Κλέιτον στη Γλυφάδα.

Ο Κλέιτον μάλιστα πόσταρε και φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram από το τραπέζι με τον Ζιλμπέρτο και το Μέλο και για την οποία έγραψε "Πολύ όμορφο να βλέπω έναν φίλο και πάλι".

Μέλο, ο ατζέντης που συνόδευσε τον Ζιλμπέρτο


(Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κλέιτον και ο Φάμπιο Μέλο με το άσπρο πουκάμισο από το δείπνο τους στην Γλυφάδα).

Συμπαίκτες στην Ατλέτικο Μινέιρο

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα γνωρίζει τον Φάμπιο Ζερόνιμο Μέλο (σ.σ. είναι το πλήρες του όνομα) εδώ και πολλά χρόνια καθώς οι δυο τους είχαν υπάρξει συμπαίκτες το 2000 στην Ατλέικο Μινέιρο και έκτοτε έχουν μια καλή σχέση. Ο Μέλο σε αντίθεση με τον Ζιλμπέρτο δεν έκανε τόσο σπουδαία καριέρα και σταμάτησε να αγωνίζεται το 2005 έχοντας παίξει κυρίως στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Συνέχισε να ασχολείται όμως με τον χώρο του ποδοσφαίρου και έγινε μάνατζερ ποδοσφαιριστών ανοίγοντας την εταιρεία "Fabio Mello Sports Consultoria Gestao Esportiva". Μια εταιρεία που εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές και που ασχολείται και με άλλα πρότζεκτ γύρω από το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα Ζιλμπέρτο και Μέλο κάνουν και σχέδια για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον μαζί και αυτό αποτυπώθηκε από μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Μέλο στο instagram της εταιρείας του και είχε γράψει: "Σχεδιάζοντας τις επόμενες μέρες. Ας προχωρήσουμε". Δεν αποκλείεται μάλιστα η συγκεκριμένη ατάκα να αναφερόταν και στα σχέδια του Ζιλμπέρτο για τον Παναθηναϊκό καθώς έχει ανέβει πριν από ενάμιση μήνα όταν ήταν γνωστό το πρέσινγκ του Αλαφούζο στον πρώην άσο του τριφυλλιού για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής.

Ποιους παίκτες εκπροσωπεί ο Μέλο

Δεν αποκλείεται από τη στιγμή που ο Ζιλμπέρτο είναι στην Αθήνα μαζί με τον Μέλο να βρεθούν και οι δυο τους με τον Αντρέα Στραματσόνι και να γίνουν από τώρα κάποιες πρώτες συζητήσεις για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Για τους παίκτες που πρέπει να αποκτηθούν και ποιους πρέπει να αποχωρήσουν. Οπότε δεν αποκλείεται και από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο άνοιξε και πάλι το δίαυλο με την Βραζιλία αποκτώντας τους Μολέντο, Εβανζελίστα και Μαμούτε να πέσουν στο τραπέζι και κάποιοι παίκτες που εκπροσωπεί ο Μέλο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην εταιρία "Fabio Mello Sports Consultoria Gestao Esportiva" είναι Βραζιλιάνο και νέοι ηλικιακά ως επί το πλείστον οι περισσότεροι. Από αυτούς ξεχωρίζουν ο 33χρονος γκολκίπερ της Ατλέτικο Μινέιρο (Κάτοχος Copa Libertadores και Κύπελλο Συνομοσπονδιών με την εθνική Βραζιλίας το 2009) και πρώην συμπαίκτης του Ζιλμπέρτο, Βίκτορ Λεάντρο, ο 31χρονος αμυντικός της Ιντερνασιονάλ (κάτοχος Copa Libertadores με την Ατλέτικο Μινέιρο το 2013 και Κυπέλλου Συνομοσπονδιών με την εθνική Βραζιλίας το 2013), Ρέβερ, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός της Παλμέιρας (κάτοχος Κυπέλλου 2014), Βίτορ Ούγκο, ο 25χρονος αριστερός μπακ, Σαμουέλ Σαβιέρ, ο 23χρονος δεξιός μπακ, Μάικε, - δις πρωταθλητής με την Κρουζέιρο κι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που κυκλοφορούν στη Βραζιλία - ο 21χρονος επιθετικός της Παλμέιρας, Ερίκ Σόουζα (διεθνής με τις Κ20 και Κ23), ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός της Σάο Πάουλο, Λιάνκο, ο οποίος λόγω σερβικής καταγωγής είναι και κάτοχος αντίστοιχου διαβατηρίου και διεθνής με την εθνική Σερβίας Κ19 και ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός της Κρουζέιρο, Ρονάλντο.

Συνολικά εκπροσωπεί 31 παίκτες. Κοινό σημείο αναφορά η μικρή τους ηλικία - μεγάλο δέλεαρ για κάθε ευρωπαϊκό σύλλογο - αλλά και το γεγονός ότι έχει "άκρες" στις ακαδημίες των Κρουζέιρο (ίσως οι καλύτερες στη χώρα), ενώ παράλληλα διαθέτει και παίκτες που έχουν κατακτήσει τίτλους με την Ατλέτικο Μινέιρο, παρόντες δίπλα σε αστέρες όπως ο ίδιος ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Ροναλντίνιο, ο Ντιέγκο Ταρντέλι.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

#Repost @fabiomello75 with @repostapp. ・・・ Colocando o planejamento em dia!!! Vamos em frente... @gilbertosilvaofficial

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fabio Mello Sports (@fabiomellosports) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ