ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΤΣΜΠΟΥΧΕΛ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ
Ζιλμπέρτο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έφθασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. Την Κυριακή θα δει από κοντά το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Όπως αναμενόταν, ο πρώην άσος των Παναθηναϊκού, Άρσεναλ, Γκρέμιο και Ατλέτικο Μινέιρο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, έφθασε στην Αθήνα το Σάββατο το μεσημέρι για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες το "τριφύλλι", όσον αφορά στην ανάληψη των καθηκόντων του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί την Κυριακή στα επίσημα της "Λεωφόρου" προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, για τη 2η αγωνιστική των Playoffs της Super League.

Τον Ζιλμπέρτο Σίλβα υποδέχεται στο "Ελ. Βενιζέλος" ο τιμ μάνατζερ των πράσινων Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο οποίος φυσικά και γνωρίζει τον Βραζιλιάνο από το πέρασμα του από το τριφύλλι.

Τη Δευτέρα αναμένεται να συμμετάσχει και στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, "ΠΑΟ... Λεωφόρο" που θα μεταδοθεί στις 22:00, ενόψει και του πλάνου ανακατασκευής που παρουσιάστηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο. Στην Αθήνα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ο Βραζιλιάνος θα έχει και την πρώτη του γνωριμία με τον Ιταλό τεχνικό της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ