ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα... γλυκά δεσμά του Βαλβέρδε!

Τα... γλυκά δεσμά του Βαλβέρδε!
Βαλβέρδε-Ολυμπιακός

To SPORT 24 παρουσιάζει τους λόγους που φέρνουν τον Βαλβέρδε κοντά στην παραμονή του στον ΟΣΦΠ

Οι μέρες των διακοπών του Βαλβέρδε τελείωσαν και η στιγμή για αποφάσεις έφτασε! Ο Βάσκος επιστρέφει έτοιμος να ακούσει όσα έχει να του προτείνει ο Σωκράτης Κόκκαλης, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τη σύζυγό του. Οι περιπτώσεις μελετήθηκαν όλες, η οικογενειακή γαλήνη τέθηκε απέναντι στις επαγγελματικές φιλοδοξίες και πλέον το μπαλάκι είναι στην πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ.
Η λατρεία των περισσοτέρων παικτών του Ολυμπιακού για τον Βαλβέρδε μετράει πολύ στην απόφαση του Ισπανού. Η δηλώσεις των φυσικών ηγετών της ομάδας όπως ο Γκαλέτι, ο Τζόρτζεβιτς και ο Νικοπολίδης, δεν είναι τυχαίες και εν πολλοίς έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα για το Βάσκο. Σ’ αυτές κρύβεται σαφής ψήφος εμπιστοσύνης προς τον προπονητή και… κραυγή αγωνίας για το μέλλον της ομάδας! Παρόμοιο χαρακτήρα έχει και η αποθέωση που γνωρίζει ο Βαλβέρδε συχνά πυκνά από τον κόσμο του Ολυμπιακού…


Χρήμα και σεντόνι!

Ο 45χρονος γνωρίζει επίσης καλά πως τα χρήματα που του προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι σχεδόν διπλάσια από αυτά με τα οποία επιχειρούν να τον δελεάσουν ορισμένες ομάδες στη χώρα του! Και μπορεί ο ίδιος να δήλωσε ότι δε μιλάει με άλλους συλλόγους, όμως σίγουρα δεν είπε ότι δεν το κάνει ο μάνατζέρ του για λογαριασμό του!

Οι φιλοδοξίες του Βαλβέρδε και ο εγωισμός του δεν του επιτρέπουν να φύγει από τον Ολυμπιακό χωρίς προηγουμένως να έχει συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» πέρσι, ήταν το σεντόνι με τα αστέρια και σίγουρα θέλει σαν τρελός να το δει να… κουνιέται στο Καραϊσκάκη!

Η «συμβουλή» της διοίκησης και ο Λέτο


Το μοναδικό ίσως μελανό σημείο και σημαντικός λόγος προβληματισμού για το 45χρονο προπονητή παραμένει η υπόθεση Λέτο. Η τρίτη και ουσιαστικότερη ψήφος εμπιστοσύνης που περίμενε ο Βαλβέρδε δεν ήρθε, κάτι που τον έκανε να σκεφτεί πως το δίκιο της διοίκησης είναι πάντα πιο ισχυρό από αυτό του εργαζόμενου!

Ο Ισπανός ουσιαστικά δοκίμασε στην περίπτωση αυτή τις δυνάμεις του και την επιρροή του στο Σωκράτη Κόκκαλη. Όπως αποδείχθηκε και τα δύο βρίσκονταν σε αρκετά χαμηλότερο επίπεδο από αυτό που ο ίδιος ο Βαλβέρδε περίμενε και επιθυμούσε. Πλέον γνωρίζει καλά πως… «τυφλή» εμπιστοσύνη δεν υπάρχει και πως όλες του οι αποφάσεις ή εισηγήσεις ελέγχονται.

Το μπάτζετ που θα έχει να διαχειριστεί -εφόσον μείνει- δεν θα είναι τεράστιο, ενώ και οι επιλογές του σε θέματα χρησιμοποίησης παικτών θα επιβλέπονται και εμμέσως θα… λογοκρίνονται! Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εκληφθεί η… συμβουλή της διοίκησης να αξιοποιήσει τόσο τους νεαρούς και εξελίξιμους Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη και Κυριάκο Παπαδόπουλο, όσο και «επενδύσεις» της ΠΑΕ οι οποίες φέτος βρίσκονταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας;

Καμία δουλειά δεν είναι τέλεια! Ο Βαλβέρδε έχει πλέον ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και περιμένει να διαπραγματευτεί με τον Σωκράτη Κόκκαλη περισσότερα δικαιώματα και μεγαλύτερη ελευθερία για τον ίδιο… Ακόμα και ο τρόπος που θα γίνει αυτό, πλέον μετράει! Άλλωστε, το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί δεν είναι το να αποχωρήσει ο Βάσκος, αλλά το να παραμείνει χάνοντας το σεβασμό των παικτών, του κόσμου και των άμεσων συνεργατών του…



















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ