ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα γκολ και τα highlights της 4ης αγωνιστικής (VIDEOS)

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, που ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (24/9).

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε την Κυριακή (22/9) η 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 3/3 και το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Οι γηπεδούχοι σημάδεψαν σωστά δύο φορές με δράστη τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για να φτάσουν στην επικράτηση με σκορ 2-0, απέναντι σε μια ΑΕΚ που έφτιαξε φάσεις να σκοράρει, αλλά σημάδευε τα δοκάρια (Μπακασέτας, Λιβάγια).

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία, με την... πιτσιρικαρία του Γιώργου Δώνη να υποτάσσει και τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, κάνοντας το 4/4 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης και Γιόχανσον σκόραραν κατά σειρά για το 3-0 των "πρασίνων", που ελέω του -6 που κουβαλούσαν από πέρσι δεν έπιασαν κορυφή.

Νωρίς το απόγευμα, η Ξάνθη ξεμπούκωσε επιθετικά απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 3-0 χάρη σε δύο τέρματα του Γέντρισεκ και ένα του Κοβάτσεβιτς.

Εντυπωσιακό στοιχείο της αγωνιστικής μέχρι στιγμής, το 6/6 των γηπεδούχων και κανέναν φιλοξενούμενο να μην έχει βρει δίχτυα! Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα (24/9) με τις αναμετρήσεις Παναιτωλικός - Λαμία (19:00) και Πανιώνιος - Ολυμπιακός (19:30). Σε περίπτωση νίκης οι "ερυθρόλευκοι" θα βρεθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/9

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0

ΞΑΝΘΗ - ΟΦΗ 3-0

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 2-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΛ 2-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ 1-0

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ