ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος-ΑΕΛ 2-0: Κυρίαρχη, αποτελεσματική και αήττητη η ομάδα του Περιστερίου

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος στο ματς με την ΑΕΛ και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 2-0 και να πάρει την τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια της Super League. Τρίτη ήττα για την ομάδα της Λάρισας. (VIDEO)

Την τρίτη του νίκη σε τέσσερα παιχνίδια πανηγύρισε ο Ατρόμητος επικρατώντας το Σάββατο το απόγευμα της ΑΕΛ με 2-0 με το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, δικαιούνταν ένα γκολ από το πρώτο 45λεπτο αλλά ο Κουλούρης ήταν άστοχος. Την ίδια ώρα η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να απειλήσει ούτε λεπτό στην διάρκεια του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε με τον Ατρόμητο ναι μεν να παραμένει κυρίαρχος αλλά και την ΑΕΛ να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι. Στο δεύτερο 45λεπτο όμως η ομάδα του Ατρόμητου στάθηκε τυχερή στο 1-0 αλλά και αποτελεσματική καθώς έκανε ένα ακόμη γκολ με τον Ουγκράι.

Οι δυο τεχνικοί έκαναν αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε διάταξη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς των ομάδων τους κόντρα σε Λαμία και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Ο Κάναντι επέστρεψε στο 4-2-3-1.

Ατρόμητος-ΑΕΛ 2-0: Κυρίαρχη, αποτελεσματική και αήττητη η ομάδα του Περιστερίου

Από την άλλη ο Αντωνίου ο οποίος έκανε και μια αλλαγή λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης αφήνοντας εκτός τον Γκοίκοβιτς επέστρεψε στο 3-4-2-1.

Ατρόμητος-ΑΕΛ 2-0: Κυρίαρχη, αποτελεσματική και αήττητη η ομάδα του Περιστερίου

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μάθαμε από την αναμέτρηση στο Περιστέρι:

1. ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Ο Ατρόμητος ήταν ο κυρίαρχος στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ σε όλο το 90λεπτο και ιδίως στο πρώτο μέρος εκεί όπου είχε την περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες που σπατάλησε όμως, κυρίως με τον Κουλούρη που ήταν άστοχος. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ανέβηκε, η κυριαρχία του Ατρόμητου περιορίστηκε αλλά η ομάδα του Περιστερίου ήταν αποτελεσματική. Αρχικά άνοιξε το σκορ με ένα τυχερό γκολ του Μπρούνο στο 54' και εν συνεχεία πέτυχε ένα όμορφο τέρμα με τον Ουγκράι στο 85'.

2. ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Ο ΟΥΓΚΡΑΙ

Δεύτερο παιχνίδι με τη φανέλα του Ατρόμητου για τον Ουγκράι ο οποίος δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι πως είναι μια εξαιρετική λύση για την ομάδα του Περιστερίου. Ο διεθνής εξτρέμ ομορφαίνει την εικόνα του Ατρόμητου και στο ματς με την ΑΕΛ ήταν αυτός ο οποίος είχε τη περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια του ενώ αυτός εκτελούσε και τις στημένες φάσεις. Η καλή εμφάνιση του Ουγκράι στο ματς με την ΑΕΛ συνοδεύτηκε και από ένα όμορφο τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή.

3. ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ΑΕΛ έδειξε δυο πρόσωπα στο ίδιο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήταν κακή, ανούσια και στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση της, έφτιαξε ευκαιρίες και προσπάθησε να απειλήσει τον Ατρόμητο πληρώνοντας όμως κάποιες αμυντικές της αδυναμίες αλλά και το γεγονός πως από το 70' έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Η διαφορά ανάμεσα στα δυο ημίχρονα είναι πως στο πρώτο 45λεπτο η ΑΕΛ φάνηκε ότι δεν κατέβηκε για να παίξει ποδόσφαιρο αλλά για να καταστρέψει το παιχνίδι του Ατρόμητου ενώ στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές των Πίτι και Λεοζίνιο προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.

Μάλιστα η ΑΕΛ θα μπορούσε στις αρχές του δευτέρου μέρους να πάρει το προβάδισμα στο σκορ αλλά ο Λεοζίνιο που βρέθηκε σε θέση βολής καθυστέρησε και είδε τον Μάντσον να τον κόβει. Αν εκεί είχε γίνει το 0-1 το ματς ίσως είχε πάρει διαφορετική τροπή.

Ατρόμητος-ΑΕΛ 2-0: Κυρίαρχη, αποτελεσματική και αήττητη η ομάδα του Περιστερίου

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας)

Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας)

4ος: Γεώργιος Λάμπρου (Εύβοιας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (87' Νάτσος), Χατζησαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (78' Μούγιακιτς), Μάντσον, Μπρούνο, Κουλούρης (83' Κωτσόπουλος), Ουγκράι.

ΑΕΛ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ):Κρίστινσον, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ (46' Πίτι), Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Κούνιτς (80' Μπαργκάν), Μόρσι (46' Λεοζίνιο)

Γκολ: 54' Μπρούνο, 85' Ουγκράι

Κίτρινες: 23' Καρανίκας, 45' Μιλοσάβλιεβιτς, 46' Πίτι

Κόκκινες: 70' Χούμπτσεφ

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ