Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Τα έχουν με την διαιτησία στον Νηρέα

Τα έχουν με την διαιτησία στον Νηρέα
χρονης

Με τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αθηναϊκό τα έχουν στον Νηρέα, μετά το καταδικαστικό 2-2 κόντρα στον Αθηναϊκό που ρίχνει την ομάδα των Κυκλάδων στα τοπικά πρωταθλήματα.

Παράπονα υπάρχουν και για τα δύο γκολ του Αθηναϊκού, ενώ λόγος γίνεται και για την φάση της αποβολής του Μπιρμπίλη και για ένα πέναλτι στον Ζορμπαλά που δεν δόθηκε.
Η ανακοίνωση αναφέρει: " H oμάδα του Νηρέα και εκπρόσωπος του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου τον επόμενο χρόνο θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων γλιτώνοντας της αθηναϊκές ομάδες από ένα ακόμα εξουθενωτικό ταξίδι στο απομακρυσμένο και δυσπρόσιτο νησί της Πάρου. Η απορία που γεννιέται σε εμάς είναι γιατί μας αφήνουν να συμμετέχουμε σε αυτό τον όμιλο των Αθηνών, όπου η τύχη μας είναι προδιαγεγραμμένη.

Μήπως να μπούμε και εμείς στον πειρασμό να λαδώσουμε "κοράκια"; Ευχαριστούμε κύριοι δεν θα πάρουμε. Απλά σας υποσχόμαστε ότι όταν και κάποια στιγμή επιστρέψουμε, θα είμαστε καλύτεροι και εμπειρότεροι

".

Θήβα

Πετυχημένο θεωρείται το έργο του Γιώργου Λάμπρου στην Θήβα και η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να ανανεώσει την συνεργασία του με τον νυν τεχνικού του συλλόγου. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Νέα Ιωνία

Διάσειση τελικά έδειξε η αξονική τομογραφία στον Ανδρέα Χρόνη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Αθηνών στην Ριζούπολη. Ο νεαρός παίκτης σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά το τέλος της σεζόν.








TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ