STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής
Εργοτέλης, ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Ηρακλή κι οι αντίπαλοί του τον βλέπουν με κιάλια.Οδυνηρό 2-2 του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ με τον ΟΦΗ!

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2007

td> Εργοτέλης-ΑΕΚ 0-0

Διαιτητής: Κ. Βασσάρας (Θεσ/κης)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Οριστικό "αντίο" στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος είπε η ΑΕΚ, καθώς άφησε δυο βαθμούς στο Παγκρήτιο, κόντρα στον Εργοτέλη (0-0) για την 21η αγωνιστική τη Super League.

Η Ενωση βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει κι ένα ματς λιγότερο (την Κυριακή υποδέχεται τον Ηρακλή), ενώ από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης κατέκτησε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά του να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο 11ο δευτερόλεπτο του αγώνα ο Κονέ (στην αρχή της φάσης η μπάλα χτυπάει στο χέρι του) ανατράπηκε στην περιοχή απο τον Ζαπρόπουλο, όμως ο Κύρος Βασσάρας έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας. Στο 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι πλησίασαν το γκολ, όμως η κεφαλιά του Τζούνιορ δεν είχε ευτυχή κατάληξη, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σορεντίνο.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για το γκολ του Τσιρίλο που ακυρώθηκε στο 69ο λεπτό ως οφσάιντ (δύσκολο να πει κάποιος αν ο Ιταλός είναι σε θέση οφσάιντ). Στην περιοχή υπήρχαν δυο παίκτες της ΑΕΚ σε θέση οφσάιντ, όμως κανείς δεν επηρέασε την φάση.

Μετά απο αυτή την ισοπαλία, η ομάδα του Λορένσο Σέρα Φερέρ έχει μείνει χωρίς νίκη εκτός έδρας για δυο μήνες και 10 μέρες, καθώς η τελευταία νίκη ήταν στις 25/11/06 με το Αιγάλεω (2-1). Απο εκεί και πέρα έχει απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα.
td> Πανιώνιος-Αρης 0-0

Διαιτητής: Θ. Γκαϊτατζής (Δράμας)
Γήπεδο: Πανιωνίου ΓΣ

Ο Άρης απέδρασε από την Νέα Σμύρνη με "λευκή" ισοπαλία παρότι ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και είχε την αριθμητική υπεροχή για 35 λεπτά.

Ο Πανιώνιος μπορεί να ήταν καλύτερος όμως ήταν άτυχος καθώς ο Τζιμπούρ έστειλε την μπάλα πρώτα λίγο άουτ σε τετ-α-τετ με τον Χαλκιά, ενώ λίγο αργότερα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Άρης με την παθιασμένη άμυνα που έπαιξε κατάφερε αν και με 10 παίκτες από το 56ο λεπτό, να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας και να μείνει στις θέσεις του UEFA.

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2007

td> Ιωνικός-Κέρκυρα 0-0

Διαιτητής:Β. Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)
Γήπεδο: Νεάπολης

Μετά από 17 αγωνιστικές ο Ιωνικός πήρε βαθμό στο πρωτάθλημα με την "λευκή" ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν υπό βροχή, κάτι που έκανε δύσκολη την δημιουργία παιχνιδιού από τους 22 παίκτες.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν ψυχωμένα, παρότι έχουν ήδη υποβιβαστεί, ενώ και οι παίκτες της Κέρκυρας κυνήγησαν για τη νίκη αλλά οι προσπαθειές τους ήταν άκαρπες.
td> Ατρόμητος-Αιγάλεω 1-1

Διαιτητής: Χ. Καρατζάς (Εύβοιας)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Το ντέρμπι των δυτικών προαστίων όπως και στον πρώτο γύρο, δεν ανέδειξε νικητή. Ατρόμητος και Αιγάλεω έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι με τους φιλοξενούμενους να αισθάνονται περισσότερο ικανοποιημένοι καθώς απέσπασαν ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για την παραμονή και έδωσαν τέλος σε μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων που τους έφεραν στην ζώνη του υποβιβασμού.

Αντίθετα ο Ατρόμητος μετά από δύο συνεχόμενες νίκες δεν κατάφερε να τριτώσει το... καλό και έχασε έδαφος στην προσπάθεια για την εξοδο στην Ευρώπη με την έδρα του να αποτελεί και πάλι... πληγή, καθώς αυτή ήταν η έβδομη ισοπαλία στο Περιστέρι του όπου πέταξε δύο ακόμη βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ολιβέιρα στο 34' και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ψωμάς στο 43'.
td> Σκόντα Ξάνθη-Λάρισα 1-0

Διαιτητής: Γ. Κασναφέρης (Αθηνών)
Γήπεδο: Σκόντα Ξάνθη ΑΚ Πηγαδιών

Νίκη χρυσάφι και βαθειά βαθμολογική ανάσα για τη Θρακιώτικη ομάδα απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Ο Άντζας πέτυχε το μοναδικό γκολ της ανμέτρησης στο 58' το οποίο χάρισε το τρίποντο στην Ξάνθη, υποχρεώνοντας παράλληλα τη Λάρισα στην πρώτη της ήττα μετά από πέντε παιχνίδια. Ήταν άλλωστε και η πρώτη νίκη του Σάββα Κωφίδη από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των ακριτών.

td> Απόλλων Καλαμαριάς-ΠΑΟΚ 3-1

Διαιτητής: Β. Παμπορίδης (Κιλκίς)
Γήπεδο: Καλαμαριάς

O κάκιστος ΠΑΟΚ αν και πέτυχε το γκολ της χρονιάς με τον Μίετσελ, ηττήθηκε από τον παθιασμένο Απόλλωνα με 3-1 και έμεινε 5ος πίσω από τον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πέτυχε το γκολ της χρονιάς με τον Μίετσελ, όμως από εκεί και πέρα, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν βλεπόταν. Άνευροι, χωρίς πάθος οι ποδοσφαιριστές του "δικεφάλου" ηττήθηκαν 3-1, με κατεβασμένα τα χέρια.

Από την άλλη, η Καλαμαριά που είχε σε πολύ καλή μέρα τους Μπούσι και Φαβάλι, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Αργεντίνο λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ λίγο αργότερα και με εξαιρετικό τέρμα του Αλβανού καθάρισε την υπόθεση νίκη, η οποία την ξεκόλλησε από την ζώνη του υποβιβασμού. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Δημήτρης Ορφανός, ο οποίος με πλασέ σε κενή εστία στο 83ο λεπτό, έκανε το 3-0, το οποίο όμως αρνήθηκε να πανηγυρίσει.
td> Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 2-2

Διαιτητής: Β. Αργυρόπουλος (Καστοριάς)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Στα «σκουπίδια» πέταξε την ευκαιρία που είχε ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει την ΑΕΚ και να περάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τα λάθη της άμυνας, οι καιρικές συνθήκες αλλά και ο Μιχάλης Σηφάκης διατήρησαν το τελικό 2-2 στο «μουσκεμένο» και άδειο ΟΑΚΑ, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΟΦΗ.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν δύο φορές από την «άσπρη βούλα» με τον πρώτο τους σκόρερ Σαλπιγγίδη και οι Κρητικοί ισοφάρισαν σχεδόν άμεσα με τους Νουαφόρ και Ντρούλιτς.

Πλέον οι «πράσινοι» που παραχώρησαν την πρώτη εντός έδρας ισοπαλία λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση με την Λανς (αλλά και αυτή με την ΑΕΚ) παρέπεινε στην 3η θέση. Επεισόδιο προκλήθηκε με την λήξη μεταξύ του προκλητικού Σηφάκη με τους Μπόβιο και Γκούμα, αφού ο γκλκίπερ των Κρητικών έδειχνε το όνομά του στην φανέλα με την λήξη του ματς, γεγονός που ξεσήκωσε τους λιγοστούς οπαδούς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
td> Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0

Διαιτητής: Μ. Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Γήπεδο: Καραϊσκάκη

Άντε πιάστε τον! Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", νίκησε εύκολα κι απλά τον Ηρακλή με 2-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League και αποσπάστηκε από τους διώκτες του. Οι πρωταθλητές έφτασαν τους 53 βαθμούς έναντι 43 της δεύτερης ΑΕΚ και 42 του τρίτου ΠΑΟ.

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, οι ερυθρόλευκοι δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανέστατη στον αγωνιστικό χώρο (οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ούτε μία ευκαιρία σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης!).

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Τζόρτζεβιτς (31' πεν.) και Καστίγιο (70'). Στη φάση του πρώτου τέρματος, ο Ηρακλής έμεινε σωστά με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αμπάρη (ανέτρεψε τον Τοροσίδη, που βρισκόταν σε προφανή θέση για να σκοράρει) με απευθείας κόκκινη κάρτα.



































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ