ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σύζυγος Κουρτουά: "Λιοντάρι μου, θα επιστρέψεις πιο δυνατός"

Η σύζυγος του Τιμπό Κουρουά, Μισέλ Γκέρζιγ, στηρίζει τον Βέλγο τερματοφύλακα σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του.
Η σύζυγος του Τιμπό Κουρουά, Μισέλ Γκέρζιγ, στηρίζει τον Βέλγο τερματοφύλακα σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του. INSTAGRAM / @MISHELGERGIZ

Η σύζυγος του Τιμπό Κουρουά, Μισέλ Γκέρζιγ, στηρίζει τον Βέλγο τερματοφύλακα σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του, μετά από την ρήξη χιαστών που υπέστη.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά αποχώρησε σφαδάζοντας από την χθεσινή (10/8) προπόνηση της βασίλισσας, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Πρόκειται για έναν τραυματισμό που αφήνει τον Βέλγο εκτός για τουλάχιστον 6 μήνες. Η Ρεάλ θα πρέπει να βγει στην αγορά για γκολκίπερ, ενόψει της ερχόμενης σεζόν, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να βρίσκεται στο Νο1 της λίστας για τον αντικαταστάτη του.

Η αγαπημένη του, Μισέλ Γκέρζιγ, με την οποία ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο μήνα, είναι στο πλευρό του από το πρώτο λεπτό του σοβαρού τραυματισμού του άντρα της.

Σύζυγος Κουρτουά: "Λιοντάρι μου, θα επιστρέψεις πιο δυνατός"
PRINT SCREEN


Η Μισέλ ανήρτησε στο Instagram ένα στόρι που κρατάει το χέρι του αγαπημένου της, την στιγμή που ο Κουρτουά κάνει φυσιοθεραπεία, "Λιοντάρι μου θα επιστρέψεις πιο δυνατός" έγραψε πάνω στην φωτογραφία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΕΛΓΙΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ